Seksi on monille tärkeä osa elämää, olipa parisuhteessa tai ei.

Vaikka seksi on monille merkityksellistä, on tästä huolimatta olemassa asioita, jotka voivat mennä seksin edelle. Your Tango listasi kyselyistä ja tutkimuksista paljastuneita asioita, joita ihmiset suosivat välillä seksin sijaan, ja suomensimme ne alle.

1. Syöminen

Vuonna 2012 Today.com ja Match.com paljastivat, että yksi kolmesta sinkusta valitsisi ruoan seksin sijaan, jos joutuisi valitsemaan niiden väliltä. Tuoreemmassa tutkimuksessa 74 prosenttia ranskalaisnaisista kertoi mieluummin syövänsä kuin harrastavansa seksiä. Monilla seksin edelle menevä syötävä on suklaa ja 43 prosenttia kanadalaisista valitsisi mieluummin pekonin kuin seksin.

2. Älypuhelinten käyttö

Kun yhdysvaltalaisia aikuisia pyydettiin laittamaan järjestykseen asiat, mitä ilman he eivät voi elää, kävi ilmi, että heille tärkeämpi on älypuhelin kuin seksi.

3. Uni

Hyvien yöunien saaminen on tärkeää hyvinvointia ajatellen, mutta erityisesti naisille kunnon unet menevät etusijalle seksin sijaan. Better Sleep Councilin mukaan lähes 80 prosenttia naisista nukkuisi mieluummin kuin ryhtyisi intiimeihin puuhiin kumppaninsa kanssa.

4. Paperitöiden teko

Mikä villi ilta! Your Tango kertoo NOW TV:n tutkimuksesta, jossa naiset myönsivät, että hoitavat mieluummin paperityöt ajan tasalle kuin viettävät kiihkeitä hetkiä kumppanin kanssa vällyjen välissä.

5. Kirjan lukeminen

Samaisesta NOW TV:n tutkimuksesta selvisi myös, että myös kirjan lukeminen on naisille mieluisampaa puuhaa kuin seksi.

Lähde: Your Tango