Sarah Jessica Parker toi korot kenkiin takaisin

Sarah Jessica Parkerin vaatekaappi on ollut jo pitkään muodin inspiraation lähteenä. Varsinkin hänen kenkävarastonsa sisältää monien unelmakenkiä.

Monet julkkikset on nähty viime aikoina kävelevän kaduilla Birkenstockeissaan, lenkkareissa, Pradan varsikengissä ja muissa käytännöllisissä kengissä. Parker on siirtynyt jo näistä muodeista eteenpäin, ja hänen kenkänsä kelpaisivat taas jopa hänen roolihahmolleen Carrie Bradshaw’lle.

Korkokengät ovat ehkä taas tulleet takaisin, koska tämän muoti-ikonin on nähty kävelevän Manhattanilla korkeissa koroissa. Korkokengät oli koristeltu näyttävillä kristallikoristetuilla soljilla, joten näitä kenkiä korkoineen ei voi olla huomaamatta. Voit mennä ihailemaan näitä kenkiä Vogue-sivustolle, kun klikkaat tästä.

Samalla näet miten tyylikäs mekko hänellä on päällään. Siitä voisi päätellä, että kukkamekot ovat myös palaamassa muotiin vai ehtivätkö ne vielä poistuakaan muodista. Hän on suojannut kasvonsa kasvomaskilla, kuten moni tänä päivänä tekee. Mutta sekin on tietysti sellainen, että se sopii hänen asuunsa. Se on päällystetty mustalla pitsillä.

Lähde: Vogue


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.