Sarah Jessica Parkerin vaatekaappi on ollut jo pitkään muodin inspiraation lähteenä. Varsinkin hänen kenkävarastonsa sisältää monien unelmakenkiä.

Monet julkkikset on nähty viime aikoina kävelevän kaduilla Birkenstockeissaan, lenkkareissa, Pradan varsikengissä ja muissa käytännöllisissä kengissä. Parker on siirtynyt jo näistä muodeista eteenpäin, ja hänen kenkänsä kelpaisivat taas jopa hänen roolihahmolleen Carrie Bradshaw’lle.

Korkokengät ovat ehkä taas tulleet takaisin, koska tämän muoti-ikonin on nähty kävelevän Manhattanilla korkeissa koroissa. Korkokengät oli koristeltu näyttävillä kristallikoristetuilla soljilla, joten näitä kenkiä korkoineen ei voi olla huomaamatta. Voit mennä ihailemaan näitä kenkiä Vogue-sivustolle, kun klikkaat tästä.

Samalla näet miten tyylikäs mekko hänellä on päällään. Siitä voisi päätellä, että kukkamekot ovat myös palaamassa muotiin vai ehtivätkö ne vielä poistuakaan muodista. Hän on suojannut kasvonsa kasvomaskilla, kuten moni tänä päivänä tekee. Mutta sekin on tietysti sellainen, että se sopii hänen asuunsa. Se on päällystetty mustalla pitsillä.

Lähde: Vogue