Monet haluavat kertoa muille oman synnytystarinansa. Tässä on niistä ehkä uskomattomin.

Tällä naisella on sellainen synnytystarina, että sitä on vaikea uskoa todeksi. Se ei ole mikään tavanomainen tarina siitä, kuinka paljon kipua ja epämukavuutta synnytys on aiheuttanut. Hän ei oikeastaan voi kertoa mistään sellaisesta, koska hän ei oikeastaan kokenut koko synnytystä tai ainakaan sen loppuosaa.

Nainen oli saanut epiduraalipuudutuksen, mutta nukahtanut synnytysosastolla sen jälkeen. Kun hän oli herännyt, oli hoitaja tullut juuri hänen luoksensa ja huomannut laitteen rekisteröineen naiselle suuren supistuksen naisen unien aikana. Myös vauvan syke oli menetetty sinä aikana. Hoitajan mukaan ei ollut mitään hätää, koska vauva oli todennäköisesti vaihtanut mahassa paikkaa.

Naista pyydettiin kääntymään, jotta vauvan syke löydettäisiin taas. Kun nainen kääntyi, hän näki vieressään vauvan. Vauva olikin tullut jo ulos sinä aikana, kun nainen oli nukkunut. Yhtäkkiä huoneeseen alkoi tulla lääkäreitä ja hoitajia lisää. He tarkistivat vauvan ja kaikki oli kunnossa.

Nainen jakoi tästä tilanteesta tällaisen videon TikTok-palvelussa, ja sitä ovat jo monet kummastelleet. Joku vitsaili, että vauva hoiti itse itsensä ulos. Yksi halusi tietää mitä kaikkea kivunlievitystä naiselle oli annettu, koska nainen oli pystynyt nukkumaan vauvan synnytyksen ajan.

Lähde: Mirror