Osaatko arvata mikä asia on kyseessä?

Monet erilaiset asiat voivat ajaa parisuhteen karikolle. Kyse voi olla suurista eroista arvomaailmojen välillä, erilaisista tulevaisuudensuunnitelmista tai myös hyvin pieneltä vaikuttavista asioista.

Miehilläkin on hyvin erilaisia asioita, jotka heitä naisessa häiritsevät, eivätkä kaikkia miehiä tietenkään häiritse samat asiat. On kuitenkin yksi melko yllättävä ja melko pieneltä tuntuva asia, jonka 44 % miehistä mainitsee syyksi lopettaa deittailu.

Eräässä tutkimuksessa nimittäin saatiin selville, että lähes puolet miehistä kokee, että tapailu on syytä lopettaa, mikäli nainen ei ikinä maksa laskua treffeillä.

Tämä kysymys toki jakaa miehiä kahteen leiriin, sillä osa on asian suhteen hyvinkin perinteisiä ja kertoo, etteivät hyväksyisi sitä, että nainen maksaisi treffien laskun. Osa taas kokee positiivisena ja tasa-arvoisena sen, että nainen osallistuu kustannuksiin ainakin joskus.

Tutkimuksessa myös monet vastanneet totesivat, että kun deittailua on jatkunut kuusi kuukautta, myös nainen alkaa osallistua kuluihin, vaikkakin mies edelleen maksaa suurimman osan. Osa naisista myöntää, ettei todellakaan haluaisi osallistua treffien kustannuksiin. Naisista 39 % myöntää, että mies torjuisi naisen ehdotuksen maksaa lasku, ja 44 % naisista koki häiritsevänä sen, että mies olettaa naisen osallistuvan kustannuksiin.

Kuulostaako tämä tutulta? Oletko sinä osallistunut treffien kustannuksiin, vai oletko sitä mieltä, että maksaminen kuuluu miehen tehtäviin? Kerro mielipiteesi kommenteissa!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life / Kuva: Mikel Parera, Unsplash