Kaupat pursuavat värikkäitä vaatteita, joista kannattaa tehdä pirtsakoita ja näyttäviä yhdistelmiä asukokonaisuuksiksi.

Vaikka olisi todella vannoutunut mustiin pukeutuja, voi kesän aikana houkuttaa kokeilla erilaisia väriyhdistelmiä ja tänä kesänä etenkin vaatekaupat pursuavat värikkäitä vaihtoehtoja. Who What Wear -sivuston mukaan tänä vuonna yksikään väri ei ole ylitse muiden ja erilaisia värejä voi yhdistellä uusillakin tavoilla.

Sivuston mukaan tänä kesänä kolme väriyhdistelmää ovat kuitenkin nousseet enemmän esiin muiden joukosta ja näistä löytyy jokaiseen makuun jotain. Lue alta, mitä värejä yhdistellä kesän aikana omassa tyylissäsi.

Pinkki ja keltainen

Tältä väriyhdistelmältä ei voi välttyä tämän kesän aikana. Who What Wearin mukaan se toimii myös missä tahansa pinkin ja keltaisen sävyssä. Voit pukea yllesi esimerkiksi vaaleanpunaisen paidan ja keltaiset housut tai yhdistää keltaiseen mekkoon vaaleanpunaisen käsilaukun.

Ruskea ja beige

Tämä on hieman hillitympi yhdistelmä. Who What Wearin mukaan ruskea on väri, jota monet pelkäävät, mutta suotta – esimerkiksi kastanjanruskea t-paita tai käsilaukku näyttää todella tyylikkäältä, kun sen yhdistää muuten beigeen asukokonaisuuteen.

Oranssi ja vihreä

Tämän väriyhdistelmän käyttäminen voi tuntua hieman pelottavalta, mutta ripaus oranssia on täydellinen lisä sesonkin väriin, vihreään. Who What Wearin mukaan olipa ylläsi minttuinen housupuku tai näyttävä, vihreä kuosimekko, tekee oranssi asuste tyylistä heti pirteämmän ja raikkaamman.

Voit katsoa visuaalista inspiraatiota näihin yhdistelmiin täällä.

Lähde: Who What Wear


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia