Pillifarkkujen suosio ei ole laantumassa uudelle vuosikymmenelle siirryttäessä, mutta tietyt farkut ja kengät -yhdistelmät sopii jo unohtaa.

Kun pillifarkut ensimmäisen kerran tulivat muotiin, saattoi moni ajatella, kuinka niitä käytetään jokunen kuukausi ennen kuin siirrytään uuteen muotityyliin, vaikka ne makeat olivatkin. Toisin kuitenkin kävi: Pure Wow’n mukaan pillifarkuista tuli maailmanlaajuinen suosikkivaate lähes 15 vuotta sitten eivätkä ne ole katoamassa minnekään.

Pillifarkkujen ystävien ei siis tarvitse huolestua, sillä tämä suosittu farkkumalli pysyy muodissa, kun uudelle vuosikymmennelle siirryttään parin kuukauden päästä. Mutta miten pukeutua niihin tyylikkäästi vuonna 2020? Vastaus on kiinnittää huomiota kenkiin.

Pure Wow listasi neljä tyylikästi pillifarkut ja kengät -yhdistelmää ensi vuodelle, jotka todellakin toimivat – sekä kolme yhdistelmää, joiden on aika jäädä 2010-luvulle.

Kyllä: Cropped-malli ja maiharit

Pure Wow’n mukaan sille on syynsä, miksi mallit suosivat vapaa-ajalla pillifarkkuja: ne on vain niin helppo pukea päälle. Ne sopivat myös hyvin matalien kenkien kanssa, kuten tällä hetkellä muodissa olevien maihareiden kaveriksi. Cropped-malli on paljon nykyaikaisempi kuin liian pitkät lahkeet. Bonuksena on se, että tämä tyyli sopii jokaiselle kropan muotoihin tai kokoon katsomatta.

Kyllä: Vaaleat farkut ja ylipolvensaappaat

Pure Wow’n muotitoimittaja Dena Silver toteaa, että hän pitää pillifarkuissa etenkin siitä, että ne ovat kuin tyhjä taulu farkkujen maailmassa, eli niitä voi käyttää lähes minkä tahansa kenkämallin kanssa. Silverin valinta on yhdistää vaaleat pillifarkut upeisiin, korollisiin saappaisiin – oma valintasi on se, onko kenkä mokkaa vai nahkaa. Tässä tyylissä toimii myös vähän väljempi skinny-malli farkuista, joka antaa jaloille hieman tilaa hengittää.

Kyllä: Rispaantuneet / revityt lahkeet ja tennarit

Anna trendikkäiden tossujesi varastaa valokeila ja yhdistä ne nilkkoja reunustaviin pillifarkkuihin, joissa on rispaantunut tai revityt lahkeet – jos se vain on tyyli, josta pidät. Tämä hieman viimeistelemätön yksityiskohta antaa juuri sopivasti tekstuuria, jotta tyyli on askeleen yli tavanomaisen.

Kyllä: Haalistuneet mustat farkut ja mustat nilkkurit

Pure Wow’n mukaan mustan yhdistäminen mustaan luo illuusion loputtoman pitkistä jaloista, ikään kuin ei voisi erottaa, mihin housut loppuvat ja mistä kengät alkavat. Silver suosittelee mustien pillifarkkujen yhdistämistä tällä hetkellä mustiin nilkkurein, joissa on stiletto-korko, joilla pystyy kävelemään.

Unohda tämä: Tummat, revityt farkut ja vaaleat nilkkurit

Tämä tyyli on Pure Wow’n mukaan lapsellinen ja vaikka teräväkärkiset vaaleat nilkkurit ovat nyt trendikkäät, on kontrasti tumman ja vaalean välillä sellainen, että se saa jalkasi näyttämään lyhyemmältä. Yhdistä kengät boyfriend-malliin tai muuhun rennompaan farkkumalliin, jolloin lopputulos on nykyaikaisempi.

Unohda tämä: Todella haalistunut vaalea ja kuviolliset mules-kengät

Siniset farkut, jotka ovat niin haalistuneet, että ne melkein ovat jo lähempänä valkoista, ovat jäänne 2000-luvun alkutaipaleelta. Kun ne yhdistää värikkäisiin, näyttäviin mules-kenkiin, syntyy niistä Pure Wow’n mukaan yhdistelmä, joka tuntuu siltä kuin aikamatkustus olisi mennyt pieleen. Toisin sanoen todella, todella vaaleat farkut on parempi jättää tälle vuosikymmenelle.

Unohda tämä: Siniset farkut ja ballerinat

Jos asukokonaisuutesi näyttää siltä, että Lauren Conrad olisi pukeutunut siihen The Hills-sarjan aikaan, on hyvin mahdollista, että aika on ajanut tyylistä ohi. Ballerinat eivät ole myös hyvästä jaloille, Silver muistuttaa. Tämä yhdistelmä ei kuitenkaan ole täysin toivoton. Vaihda kengät tyylikkäisiin loafereihin ja vaihda todella haalistuneet siniset pigmenttisempään sävyyn ja olet valmis ottamaan vastaan vuoden 2020 ja uuden vuosikymmenen tyylillä.

Katso kuvaesimerkit tyyleistä täällä.

Lähde: Pure Wow