Alle 10-vuotiaiden tyttöjen listalla on 30 kohtaa.

9-vuotias Brooke ja 6-vuotias Blaire ovat nousseet puheenaiheeksi maailmalla sen jälkeen, kun kuva heidän hyvän poikaystävän ominaisuudet -listasta alkoi levitä netissä. Pikkutytöt ovat nostaneet esiin ikänsä huomioon ottaen erittäin hyviäkin ominaisuuksia.

Blaire on kuuleman mukaan poikien perään ja mieltää Justin Bieberin tulevaksi poikaystäväkseen. Isosisko-Brookella on kuitenkin fiksu näkemys Blairen Bieber-haaveista; Brooken mielestä Blairen pitäisi tähdätä mieheen, joka on parempi kuin Bieber eikä ole koko ajan hankkiutumassa ongelmiin.

Tämä johti tyttöjen listan kirjoittamiseen. Listalle he kirjoittivat 30 ominaisuutta, jotka hyvällä poikaystävällä pitäisi olla.

Tyttöjen mielestä hyvä poikaystävä pitää vanhemmistaan, mutta ei enää asu heidän kanssaan. Hyvä poikaystävä on fiksu, hyvä kokki, siisti, todella hauska, saa naurumaan ja pukeutuu hyvin.

Terveellisesti syövä poikaystävä kunnioittaa muita uskontoja ja tyttöjen mielestä hänellä ei saa olla outo sukunimi. Listalle tytöt ovat myös kirjoittaneet, että ensitreffeillä ei suudella ja kannattaa mennä naimisiin sellaisen kanssa, joka kunnioittaa sinua.

Katso kuva tyttöjen listasta ja lue loput kohdat Huffington Postin sivuilta.