Äiti julkaisi videon tyttärensä asusta ja se on saanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa.

Halloweenia juhlitaan virallisesti lokakuun viimeisenä päivänä, mutta 2-vuotias Maya juhlisti sitä jo viime lauantaina ja kävi hurjaan naamiaisasuun pukeutuneena karkki vai kepponen -kierroksella asuinpaikkakunnallaan Filippiineillä. Tytön äiti, Krystel Hwang, oli tehnyt Mayalle asun, jossa hän näyttää siltä kuin olisi päätön ja kantaisi päätään lautasella.

Äiti julkaisi videon Mayasta halloween-asussaan sosiaalisessa mediassa ja videosta on tullut valtavan suosittu. ”Päätön” Maya nousi otsikoihin ympäri maailman ja monet ovat julistaneet hänen asunsa halloweenin 2018 voittajaksi – ja vaikea tästä onkin pistää paremmaksi:

My super adorable headless Maya

Julkaissut Krystel Hwang Perjantai 26. lokakuu 2018

Äiti kertoi Coconuts Manila -sivustolle, että hän ei käyttänyt asun tekemisessä mitään erityisiä materiaaleja, vaan sellaisia, joita löytyy kotoa. Teemakakkuja työkseen tekevä äiti paljasti usein panostavansa todella suuresti lastensa halloween-asuihin ja ottaa heidät mielellään mukaan niiden tekoprosesseihin.

”Kysyn heiltä kysymyksiä. Haluan heidän olla luovia ja neuvokkaita samaan aikaan”, äiti kertoi.

”Se on myös oppimiskokemus meille kaikille”, hän lisäsi.

Äidin julkaisemassa toisessa videossa näkyy, että Maya on ollut karkki vai kepponen -kierroksella siskonsa kanssa, kenellä on myös hurja asu yllään. Coconuts Manilan mukaan 6-vuotias Charlie-sisko oli halloweenin kunniaksi teurastaja, jolla oli veitsi, verinen essu ja zombiemainen kasvomaalaus.

Äidin mukaan koska hän ottaa tyttärensä mukaan asujen tekoprosessiin, estää se heitä pelästymästä asujaan.

”Heitä ei pelota, koska teemme asut yhdessä ja lapseni ovat katsoneet halloween-meikkitutoriaaleja YouTubesta, joten he tievät, etteivät ne ole oikeita ja se on vain meikkiä”, äiti sanoi.

Sosiaalisessa mediassa Mayan päättömään asuun on suhtauduttu ylistävillä kehuilla. Monet ovat kommentoineet, että tyyli on pelottava tai kauhistuttava – kuten halloweeniin kuuluukin.

Myös lasten karkki vai kepponen -kierroksella reaktiot olivat samankaltaisia kuin nettimaailmassa.

”Ihmiset katsoivat häntä uudelleen asun nähdessään. He olivat ihmeissään, miten se oli mahdollista, mutta lopulta tuumasivat, että se oli söötti ja todella kekseliäs”, äiti kertoi ihmisten reaktoista.

Äidin mukaan ihmiset olivat vakuuttuneita erityisesti Mayan ”kaulasäilöstä”, jossa hän piti kaikki karkkinsa. Äidin julkaisemalla toisella videolla näkyykin, kuinka ”kaulasäilöön” päätyy karkkipussi – lisää kuvia löydät äidin Facebook-sivulta tai Instagramista.

Trick or Treatin’ without the pumpkin basket!

Julkaissut Krystel Hwang Lauantai 27. lokakuu 2018

Lähde: Coconuts Manila