Kestävä, kukoistava onni parisuhteessa rakentuu pienistä asioista.

Näillä asioilla lujitat rakkautta parisuhteessasi.

1. Annat toiselle täyden huomiosi.

Onnellisessa parisuhteessa ollaan täydellisesti läsnä silloin, kun keskustellaan jostain asiasta. Kun hän puhuu sinulle, älä räplää puhelintasi, nyökkäile ja mutise jotain epämääräista. Hidasta muiden asioiden suhteen ja keskity vuorovaikutukseenne.

2. Tee rakastavasta kosketuksesta arkea.

Seksuaalisen kanssakäymisen lisäksi myös muut koskettelun muodot ovat tärkeitä. Halaa rakastasi, pidä häntä kädestä, hiero hänen jalkojaan tai kosketa häntä jollain muulla tavoin päivittäin. Fyysinen, hellä kontakti lujittaa suhdettanne.

3. Muista hyvät tavat.

Vaikka ette enää treffailekaan, älä silti unohda hurmata häntä joka päivä. Valmista aamukahvi, puhu kauniisti, tee hänelle mukavia palveluksia.

4. Osoita säännöllisesti kiitollisuutta kumppaniasi kohtaan.

Muista kertoa kumppanillesi säännöllisesti, että arvostat, rakastat ja kunnioitat häntä. Se, että olet sanonut nämä asiat joskus, ei tarkoita, että hän tietäisi sinun ajattelevan edelleen niin, ellet itse muistuta häntä niistä.

5. Pidä kumppaniisi yhteyttä myös ilman mitään järkevää syytä.

Usein parisuhteen osapuolten välinen kommunikointi jumiutuu arkipäiväisten velvollisuuksien hoitamisten käsittelyyn. Laita kumppanillesi sähköpostia tai tekstari muuten vain, kerro että ajattelit häntä ja ilahduta häntä jollain hauskalla jutulla. Näin hän tietää, että ajattelet häntä.

6. Flirttaile.

Sillä, kauanko olette olleet yhdessä, ei ole mitään tekemistä flirttailun poisjäämisen kanssa. Flirttailu pitää yllä sitä liekkiä, mikä teillä oli, kun tapasitte toisenne. Huomioi kumppanisi uusi hiustyyli, kiva asukokonaisuus tai suo hänelle juhlissa huoneen toiselta puolen silmänisku tai hymy.

7. Työskennelkää yhdessä saman asian parissa.

Tämän ei tarvitse tarkoittaa varsinaista ansiotyötä. Hankkikaa yhteinen harrastus tai puuha, joka kiinnostaa teitä molempia ja saa teidät työskentelemään yhteisen päämäärän eteen. Onnellinen pariskunta muodostaa hyvän tiimin asiassa kuin asiassa.

8. Pitäkää hauskaa.

Hassutelkaa, tehkää jekkuja, keksikää oma kieli, naurattakaa toisianne. Elämä on välillä tarpeeksi rankkaa muutenkin, mutta onnellisessa parisuhteessa nauru rentouttaa ilmapiiriä säännöllisesti.

Lähde: Mind Body Green