Kanadalainen, Saskatchewanin yliopiston biokemian professori, Scott Napper haluaa opiskelijoidensa tutkivan tätä, tänä päivänä varsin vieroksuntaa aiheuttavaa tapaa.

Hän nimittäin uskoo, että oman nenän limakalvon eritteiden syöminen voi auttaa parantamaan ihmisen immuunijärjestelmän toimintaa.

Napper kannustaa oppilaitaan rohkeasti kaivamaan nenäänsä, saadakseen selville, onko tavasta mitään hyötyä terveydelle. Hän pyytää oppilaitaan tutkimaan nenän limakalvoista peräisin olevan eritteen mahdollisia terveysvaikutuksia, pyrkien ymmärtämään paremmin ihmisen immuunijärjestelmää.

Professori uskoo, että nenän limakalvojen eritteen, eli rään, syöminen voi parantaa immuunijärjestelmää tuomalla pieniä ja vaarattomia bakteereja takaisin kehoon. Hänen teoriansa pohjautuu tutkimuksiin, jotka viittaavat siihen, että parempi hygienia on johtanut allergioiden ja autoimmuunisairauksien lisääntymiseen.

Napper uskoo myös, että ihmisellä on luontainen halu kaivaa nenää juuri vastuskykyyn vaikuttavasta syystä, ja sen takia myös ihmisellä olisi luontainen mieltymys rään makuun.

Jäämme odottamaan tuloksia!

Jaa myös kavereille, jotta heille ei tulisi huono omatunto siitä, vaikka välillä kaivaisivatkin nenäänsä!

Lähde: DailyMail