Olisihan se kätevää, jos jo vaatetuksen perustella osaisi kiertää tietyt miehet kaukaa, jos ei haluaisi tulla petetyksi.

Tutkimuksen mukaan on kuitenkin yhdenlainen vaate, joka saa miehen näyttämään naisten silmissä pettäjätyypiltä. Jokainen tietää, että ihmistä ei saisi arvostella ulkonäön tai pukeutumisen perusteella, mutta silti monet naiset eivät pidä tästä vaatteesta, jota monet miehet käyttävät. Se tuo heille mieleen pettäjän.

Vaikka mies käyttäisi tätä vaatetta, ei se tietysti tee hänestä automaattisesti pettäjää. Tämä vaate on paita, jossa on suuria luksusmerkkien logoja. Sellaista paitaa käyttävä mies näytti tutkimuksessa mukana olevien naisten mielestä myös mieheltä, joka ei halua perustaa perhettä.

Mutta jos luksusmerkin logo on pieni, se taas toimii päinvastaisesti. Ne paransivat naisten kuvaa miehestä. Kun miehellä on päällä paita, jossa on jonkun luksusmerkin pieni logo, näyttää mies naisten mielestä luotettavalta eikä lainkaan pettäjältä.

Miten itse ajattelet tämän? Näyttääkö sinusta mies pettäjätyypiltä, jos hänen päällään on paita, jossa on esimerkiksi suuri Ralph Laurenin logo?

Lähde: Bestlife