Ehkä se, että vaatekaapista ei löydy mitään päällepantavaa, on yleensä naisten ongelma. Harvalla naisella vaatekaappi pääsee niin tyhjäksi, että kaikki vaatteet ovat samalla kerralla pyykissä.

Tämä tilanne nähdään tässä alla olevassa videossa. Kun nainen katsoo vaatekaappiinsa, on se ihan tyhjä. Kun mies avaa sen, on se täynnä vaatteita, joten kyllähän sieltä jotain päällepantavaa pitäisi silloin löytyä? Aika hauska ajatus, kuten kaikki muutkin tämän videon hauskaa naisten elämään liittyvää ongelmaa, joita monet miehet eivät ymmärrä.

Korkokengät ovat yksi sellainen asia, joiden käyttö ei ole kovinkaan monen mielestä kovin helppoa, mutta silti niitä pidetään paljon jalassa. Nekin esiintyvät ongelmineen tässä videossa. Monikohan mies tietää, kuinka vaikeaa tekoripsien käyttö voi olla. Nekin ongelmat on otettu tässä videossa huomioon.

Kun katsoo nämä videon 32 yleensä naisten elämään liittyvää ongelmaa, vaikuttavat ne ehkä vähän turhilta ongelmilta. Tai sitten eivät. Osa videoista liioittelee sitä, että miten näistä ongelmista pääsee eroon. Jos karvoja haluaa pois, ei koko kehoa tarvitse vuorata karvanpoistovaahdolla.

Katso vielä alta tai avaa se tästä.