Teiniäiti halusi osoittaa nuoria vanhempia arvosteleville, kuinka omistautunut on lapselleen.

Nuorena vanhemmiksi tulleet voivat usein kohdata paljon kritiikkiä sekä arvostelua ja heidän kykynsä vanhemmuuteen kyseenalaistetaan. Tämä on ollut tuttua myös Emma Colemanille, joka synnytti Catalaya-tyttärensä 19-vuotiaana.

Coleman on kuitenkin halunnut osoittaa arvostelijoille, kuinka omistautunut hän on tyttärelleen, julkaisemalla valokuvan itsestään imettämäsä kesken hääpäivänsä kahdeksan kuukauden ikäistä tytärtään.

Huffington Postin mukaan Coleman lähetti kuvan Facebookissa olevalle Breastfeeding Mama Talksivulle, missä valokuvaaja Hannah Malhanin ikuistama kuva on kerännyt yli 13 000 tykkäystä tai muuta reaktiota sekä positiivisia kommentteja.

”I’m a young mom (19) from Seattle this was on my wedding day (Sep. 24th, 2016) and it’s one of my favorite pictures…

Julkaissut Breastfeeding Mama Talk 27. syyskuuta 2016

”Olen nuori äiti (19-vuotias) Seattlesta. Tämä on otettu hääpäivänäni (24. syyskuuta 2016) ja se on yksi lempikuvistani siltä päivältä. Koska olen nuori, tiedän paineen toimia oikein omaa lasta ajatellen ja olen iloinen, että pidin siitä kiinni. Jopa hääpäiväni aikana löysin tavan saada kaiken toimimaan”, Coleman on kirjoittanut kuvan yhteydessä.

Huffington Postille hän kertoi ihmisten arvostelevan hänen taitojaan vanhempana.

”Tämä kuva on todiste rakkaudestani tytärtäni kohtaan ja uhrauksista, joita olen valmis tekemään pitääkseni hänet onnellisena. Jopa päivänä, joka on niin tärkeä kuin hääpäiväni”, Coleman sanoi.

”Kuva todella näyttää uskomattoman siteen, joka minulla on tyttäreni kanssa. Kun kuvaa katsoo, voi tuntea rakkauden, jota tunnen häntä kohtaan”, nuori äiti lisäsi.

Colemanille oli erityistä, että hänen tyttärensä oli paikalla kokemassa erityisen päivän.

”Rakastin sitä, että hän oli juhlimassa kanssamme. Kun olin nuorempi, en koskaan kuvitellut meneväni naimisiin näin nuorena tai saavani lasta ennen avioliittoa. Mutta en muuttaisi mitään elämästäni. Minulla on mahtava aviomies, joka rakastaa minua ja kaunis tytär, joka on kaikki kaikessa meille ja perheellemme”, hän kertoi.

Huffington Postin mukaan imettäminen ei ollut aina helppoa nuorelle äidille ja hän kertoonkin sen olleen alkuun vaikeaa ja todella vaativaa.

”Se on sitä edelleen toisinaan. Mutta minulle se tuli luonnostaan ja olen todella onnekas. Ei ole aina helppoa onnistua siinä. Imettäminen on todella kokopäivätyötä”, Coleman tokaisi.

Colemanin kuvan innoittamana muut äidit ovat julkaisseet Facebook-julkaisun yhteydessä kuvia itsestään imettämässä lapsiaan hääpäivänsä aikana sekä monet nuoret äidit ovat kertoneet omia imetystarinoitaan. Coleman kertoikin Huffinton Postille toivovansa kuvan näkevien löytävän siitä kauneutta tai inspiraatiota.

”Toivon, että ihmiset kuvan nähdessään tuntevat rakkauden ja yhteyden, joka minulla on tyttäreni kanssa”, Coleman sanoi.

Kerroimme kesällä toisesta morsiamesta, joka imetti kesken hääpäivänsä ja tilanteesta otetusta valokuvasta tuli nettihitti. Voit lukea hänestä julkaistun artikkelin ja katsoa kuvan täällä.

Lähde: Huffington Post