Näyttelijä Ryan Gosling: ”Naiset ovat parempia kuin miehet”

Pidetty näyttelijä paljasti ajatuksiaan tuoreessa haastattelussa.

Kanadalainen hurmurinäyttelijä Ryan Gosling on monen naisen päiväuni ja miehen pisteet todennäköisesti vain nousevat hänen tuoreimman kommenttinsa myötä. Evening Standard Magazinen haastattelussa Gosling paljasti ihailunsa naisia kohtaan suoralla kehulla.

”Minusta naiset ovat parempia kuin miehet. He ovat vahvempia, enemmän kehittyneitä”, Gosling kertoi lehdelle.

”Sen huomaa erityisesti, kun itsellä on tyttäriä ja näet heidät varhaisessa vaiheessa. He ovat välittömästi harpauksia poikia edellä”, Gosling sanoi.

Gosling tuli toistamiseen isäksi huhtikuun lopulla, kun hänen pitkäaikainen kumppaninsa Eva Mendes synnytti parille toisen tyttären, Amandan – esikoinen, Esmeralda, syntyi syyskuussa vuonna 2014.

Naisten parissa kasvanut Gosling kertoi Evening Standard Magazinelle myös, miksi hänen mielestään Yhdysvalloissa tarvittaisiin naispresidentti ja samalla antoi lisää kehuja naisille.

”Minusta Amerikka kaipaa naisen kosketusta. Olen aina pitänyt enemmän naisista. Äitini ja isosiskoni kasvattivat minun. Löysin tieni tanssitunneille. Kotielämäni nytkin on suurimmaksi osaksi naisia. He ovat meitä parempia. He tekevät minusta paremman”, Gosling kertoi.

Tämän lisäksi 35-vuotias näyttelijä paljasti, minkä verran ajattelee itse olevansa nainen.

”Sanoisin 49 prosenttia, joskus 47. Riippuu päivästä”, Gosling tokaisi.

Voit lukea näyttelijän haastattelun englanniksi täältä.

Goslingin tuore kommentti on vain yksi syy lisää, miksi monet rakastavat häntä. Nainen.com on listannut aiemmin kymmenen muuta syytä ja voit lukea ne täältä.

Lähde: Glamour


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.