Tunnetut maamerkit ja teemapuistot ovat suosittuja paikkoja mennä kihloihin.

Kihloihin meneminen on merkittävä hetki elämässä ja sen yksityiskohdat jäävät usein elävästi mieleen, minkä takia kosintaa usein suunnitellaan tarkkaan paikkaa myöten. Tuore tutkimus onkin selvittänyt, mitkä ovat maailman suosituimmat kohteet ja paikat, missä mennä kihloihin.

Hitched-sivusto analysoi suosittuja kosintaan liittyviä hashtagejä, kuten #engaged ja #bridetobe, ja näin selvitti mitkä maamerkit ovat Instagram-käyttäjien keskuudessa suosituimpia. Tutkimuksesta uutisoinut The Indpendent huomauttaa, että koska tiedot pohjautuvat Instagramiin, voivat tulokset olla hieman vääristyneet, koska osassa maista on enemmän Instagram-käyttäjiä kuin muissa.

Suosituimpien kosintapaikkojen listalle päätyi kuuluisia maamerkkejä Eiffel-tornista Hollywood-kylttiin, mutta kärkipaikat nappasi kaksi Disneyn teemapuistoa. Tutkimuksen mukaan Pariisin Disneyland on kaikista suosituin paikka mennä kihloihin, sillä siellä tapahtuu yksi 500:sta kosinnasta, kun taas toiseksi suosituin on Floridan Walt Disney Worldin Magic Kingdom.

Alta voit lukea top 10 -listan maailman suosituimmista paikoista mennä kihloihin.

1. Disneyland, Pariisi (1/500 kosintaa)

2. Walt Disney Worldin Magic Kingdom, Florida (1/555)

3. Centennial Lakes Park, Minnesota (1/625)

4. Eiffel-torni, Pariisi (1/679)

5. Hollywood-kyltti, Los Angeles (1/1 000)

6. Jaetulla sijalla ovat New Yorkin Central Park ja Brooklyn Bridge (1/1 111)

7. Niagaran putoukset, Ontario (1/1 250)

8. Walt Disney Worldin Epcot, Florida (1/1 428)

9. Big Bear Lake, Kalifornia (1/1 666)

10. Bondi Beach, Sydney (1/2 000)

Lähde: The Independent