Onko sinullekin sanottu jokin näistä lauseista?

Miehet sanovat meille joskus asioita, joita emme todellakaan haluaisi kuulla. Jotkut tekevät sen tarkoituksella, kun taas jotkut saattavat tarkoittaa hyvää, mutta epäonnistuvat silti.

Mies, jos luet tätä artikkelia, paina mieleesi: seuraavia asioita on parempi olla sanomatta naiselle, ellet halua aiheuttaa hänelle pahaa mieltä tai itsellesi mustaa silmää.

Seuraavia asioita ei nimittäin kukaan nainen halua kuulla.

 1. Minäkin olen feministi
  Jos mies sanoo tämän ääneen, hän todennäköisesti ei oikeasti ole feministi. Jos hän todella olisi feministi, hän yksinkertaisesti käyttäytyisi sen mukaisesti ja kunnioittaisi naisia, eikä juoksisi ympäriinsä kehumassa itseään.

 2. Tietysti sinä rakastat shoppailua
  Ei, kaikki naiset eivät rakasta shoppailua. Se, että otaksut niin, on loukkaavaa. Vielä ärsyttävämpää on, jos kuittailet naiselle siitä, että hän sattuukin oikeasti pitämään shoppailusta.

 3. Vau, aika hyvin naiseksi!
  Aivan sama mitä sitten teitkin hyvin, moni mies kehuu naisia näin. Sinun suorituksesi on siis hyvä vain siksi, että olet nainen. Miehiin verrattuna ei siis kuitenkaan oikeasti hyvä.

 4. Kaikki eksäni ovat hulluja
  Tämä tarkoittaa käännettynä, että mies on todennäköisesti melkoinen mulkku, joka kohtelee tyttöystäviään huonosti. Kun hän jää siitä kiinni tai hänet jätetään, on helppo syyttää kaikkia eksiä siitä, että he ovat sekaisin päästään ja vika on heissä.

 5. Ei sinun tarvitse mennä salille, sinä olet jo kuuma
  Ei, suurin osa naisista ei käy salilla siksi, että olisi miesten mielestä kuuma. Suurin osa käy treenaamassa, koska haluaa elää terveellisesti ja pitää liikunnan tuomasta hyvästä olosta. Se ei liity sinuun mitenkään.

 6. Miten ihmeessä sinä olet vielä sinkku!
  Oletat siis, että nainen on sinkku vain siksi, että ei kelpaa miehille? Mitä jos ajattelisitkin sen sijaan loogisesti, että koska nainen on kaunis, älykäs ja mielenkiintoinen, hänellä on varaa valita, eikä hän kenties sen takia tyydy keneen tahansa idioottiin vain, että ei olisi enää sinkku.


  Onko sinullekin letkautettu näitä sukkeluuksia?

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Best Life / Kuva: Vera Arsic, Pexels