Näiden tavaroiden ja asioiden avulla valmistat kotisi helposti ottamaan vastaan vieraasi.

Iltojen pimentyessä ja sään muuttuessa kylmempään suuntaan on välillä mukava viettää iltaa lähipiirin kesken ihan vain kotioloissa sen sijaan, että oleskelisi baarissa tai ravintolassa. Hyvän seuran ja tunnelman lisäksi lähipiirin kestitsemiseen tarvitaan muutakin.

Huffington Post listasi kuusi olennaista asiaa, joita illallisia tai illanistujaisia varten kotiin kannattaa hankkia.

1. Monikäyttöiset juomalasit

Ne saavat välittömästi viinin, cocktailit ynnä muut juomat näyttämään hohdokkaammilta. Hanki lasisetti juomalaseja ja varmista, että sinulta löytyy muuta ylimääräinen, jos laseja sattuu menemään rikki.

2. Monikäyttöinen tarjoilualusta

Olit laittamassa tarjolle sitten juustoa, vihanneksia tai jotain lämmintä naposteltavaa, yksi standardi tarjoiluvati käy siihen tarkoitukseen.

3. Lautasliinat

Paperiset käyvät jo mainiosti. Värikkäät ja/tai kuvioidut lautasliinat tuovat eloa ja väriä pöytään. Jos olet enemmän cocktailkutsu-tunnelmissa, voivat vieraat pitää alkupaloja lautasliinoilla, joten et joudu käyttämään niitä varten lautasia.

4. Kukkia

Kukat ovat värikkäitä, klassisia ja täyttävät tyhjää tilaa. Ja kukaan ei sanonut, että niiden täytyisi olla oikeita.

5. Tarjoiluastia ja -lusikat

Jos sinulla ei ole tarpeeksi ruokalautasia, se ei haittaa, sillä toisiinsa sopimattomat parit voivat tuoda herttaista vaikutelmaa päivälliskutsuillesi, mutta jos aiot käyttää murokulhoasi tarjoiluastiana, on parempi unohtaa moiset aikeet ja suunnata kauppaan oikean, ison kulhon ostoon.

6. Kynttilöitä

Suuret, selvästi erottuvat kynttilät tuovat heti kotoista tunnelmaa, joka on hienostunut ja seksikäs. Jos vieraasi kestävät tuoksukynttilöitä, voi niistä olla apua, jos keittiössä sattuu tapahtumaan ruoan kanssa hieman palamista tavalla tai toisella. Jos haluat pelata varman päälle, valitse kynttilöitä, joissa on led-valo.

Lähde: Huffington Post