Hollantilainen suunnittelija valmistaa asusteita, jotka tuovat veden kielelle.

Jos olet suuri ruoan ystävä ja/tai haluat kääntä katseita asusteillasi, ovat hollantilaisen Rommy Kuperusin valmistavat laukut kuin tehty sinua varten. Rommy de Bommy -nimeä käyttävä suunnittelija loihtii käsin upeita laukkuja, jotka näyttävät erilaisilta syötäviltä, kakuista spagettiannoksiin.

Laukkujen lisäksi Kuperus tekee myös kaulakoruja ja solmukkeita, jotka näyttävät yhtä herkulliselta kuin hänen laukkunsa.

Bored Pandan mukaan suunnittelijan luomukset ovat hurmanneet internetissä viimeiset pari vuotta ja hän kertoi lopettaneensa koulun tehdäkseen kokoaikaisesti syötävän hyvännäköisiä asusteita. Kuperus valmistaa asusteet erilaisista vaahtomuoveista.

”Suurimmaksi osaksi käytän pehmeää versiota, joka kuivuu parissa päivässä ja siitä tulee todella kova ja vahva”, hän sanoi.

Kuperuksella on meneillään myös vaateprojekti, jonka olisi tarkoitus nähdä päivänvalo tulevana keväänä.

”Se liittyy hameisiin ja inspiraationa ovat tietysti ruoat”, suunnittelija paljasti Bored Pandalle.

Jos ihastuit Kuperuksen veden kielelle tuoviin asusteisiin, voit tutustua niihin lisää esimerkiksi hänen Instagram-sivullaan tai kotisivuillaan sekä hankkia vaikkapa oman Rommy de Bommy -laukun hänen Etsy-kauppansa kautta.

Lähde: Bored Panda