Nämä julkkikset eivät koskaan valmistuneet lukiosta

Valmistuminen ei ole välttämätöntä!

Jos arvosanasi tuntuvat riittämättömiltä tai luulet, ettei papereillasi ehkä pääse koskaan tienaamaan suuria summia, älä huolestu. Nämä julkisuuden henkilötkin jättivät koulun kesken, ja hyvin näyttää menevän!

Pian moni nuori saa laittaa valkolakin päähänsä. Osa lukio-opiskelijoista ei kuitenkaan koskaan saa vietyä lukiourakkaansa loppuun saakka, mutta ei huolta. Esimerkiksi Johnny Depp ei koskaan valmistunut ylioppilaaksi vaan jätti opinnot kesken ja alkoi tekemään musiikkia. Sekin suunnitelma epäonnistui, mutta Pirates Of The Caribbean -elokuvien tähdellä näyttäisi silti sujuvan ihan hyvin. Myöskään Harry Potter -elokuvista tunnettu Daniel Radcliffe joutui laittamaan uran lukio-opintojen edelle. Räp-artisti Eminem uusi 9. luokan kolme kertaa ennen ylioppilastutkinnon suorittamista – jossa hän kuitenkin epäonnistui.

Lukiotutkinnon aloittaneita ja kesken jättäneitä ovat muun muassa myös muusikko Kurt Cobain, näyttelijä Mark Wahlberg, räp-artistit Drake ja Lil Wayne sekä näyttelijät Jim Carrey ja Ryan Cosling. 

Lähde: Smosh


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.