Vaikka sinkkuelämässä ja parisuhteissa on omat hyvät puolensa, on joillekin ominaista olla juuri suhteessa.

Toiset siirtyvät nopeasti yhden suhteen päätyttyä toiseen ja jotkut taas ovat saattaneet olla yhden ja saman kumppanin kanssa nuoresta lähtien. Niin tai näin, on ihmisiä, jotka vaikuttavat olevan aina parisuhteessa.

Best Lifen mukaan astrologialla voi olla jotain tekemistä siinä, miksi jotkut eivät vaikuta olevan juuri koskaan sinkkuna tai eivät vietä sinkkuelämää kauan. Alle onkin listattu kuusi horoskooppimerkkiä, jotka viihtyvät parisuhteissa ja miksi näin on.

6. Vaaka

Best Lifen mukaan vaa’at ovat tällä listalla, koska he ovat ikuisia optimisteja, kun on kyse rakkauden löytämisestä. Eroottiseen spirituaalisuuteen keskittynyt mystikko Lurie Kimmerle selitti, että vaakaa hallitsee rakkauden jumalatar Venus, joka varmistaa sen, että nämä toivottomat romantikot eivät koskaan pysy kauan sinkkuna. Heti eronkin jälkeen he ovat valmiita sukeltamaan deittailun maailmaan ja löytämään rakkauden. Kimmerle kuitenkin varoitti, että vaa’at saattavat olla enemmän rakastuneita fantasiaansa kuin edessään olevaan ihmiseen. Julkkisastrologi Inbaal Honigmanin mukaan sinkkuvaa’at elävät muiden ihmisten parisuhteiden kautta, mikä voi tarkoittaa esimerkiksi romanttisia komedioita, romaaneja ja ystävien tarinoita heidän suhteistaan. Monet vaa’at ovat hääsuunnittelijoita, koska he vain rakastavat rakastaa.

5. Skorpioni

Best Lifen mukaan jos olet koskaan ollut suhteessa skorpionin kanssa, tiedät kuinka intensiivinen tämä vesimerkki on. Jos skorpioni on koskaan ’rakkauspommittanut’ sinua, siihen on syynsä. Kimmerlen mukaan tämä merkki usein ohittaa tutustumisvaiheen ja hyppää suoraan rakkauteen. Jos tapailet skorpionia, älä odota deittailevasi häntä kovin pitkään, koska hän on keskittynyt löytämään sielunkumppaninsa nopeasti.

4. Kaksoset

Jos olet kaksosten ystävä, olet luultavasti kuullut tarinoita mahtavista ensitreffeistä, joilla hän on käynyt. Best Lifen mukaan tämä merkki rakastaa deittailla, mutta kyllästyy helposti, joten aloilleen asettuminen on vaikeaa. Kaksoset ei etsi sitoutumista, mutta toivoo huomiota ja hauskoja tarinoita kerrottavaksi ystävilleen. Kimmerle kutsuu kaksosia syystäkin kaikista flirttailevimmaksi horoskooppimerkiksi.

”He todennäköisesti siirtyvät romanssista toiseen”, hän selitti.

Älä siis odota kaksosten pysyvän sinkkumarkkinoilla pitkään.

3. Rapu

Best Lifen mukaan ravut ovat tunnetusti kotona viihtyviä tyyppejä, jotka rakastavat välittävää, lämmintä ympäristöä ja siihen usein lukeutuu rakastava kumppani. Kimmerlen mukaan ravut ovat horoskooppimerkeistä se, joka rakastaa, suojelee ja pitää huolta. Heidän on vaikea deittailla kepeästi ja harrastaa irtosuhteita. Onnistuneiden ensitreffien jälkeen tämä vesimerkki suunnittelee häitä mielessään ja miettii, miten hyvin deitin ja hänen sukunimet sopivat yhteen. Honigmanin mukaan rapujen halu olla parisuhteessa juontaa juurensa kykyyn kukoistaa perheympäristössä.

2. Kauris

Kauriit ovat tunnettuja heidän intensiivisyydestään eivätkä he suinkaan ole irtosuhteiden ystäviä. Jos kauris miettii menevänsä treffeille jonkun kanssa, se johtuu siitä, että hän etsii rakkautta. Kimmerlen mukaan tämä merkki haluaa rakentaa jotain aitoa ja varmistaa, että kumppani on siinä myös mukana pitkällä tähtäimellä. Honigmanin mukaan maamerkeillä on helppo olla suhteessa, koska he ovat ystävällisiä, vakaita ja turvallisia. Kauris ei nauti draamasta, joten jos hän ei ole onnellinen, hän menee eteenpäin ja etsii jonkun uuden. Best Lifen mukaan koska kauriit rakastavat rutiinejaan, he haluavat olla suhteessa, johon voivat luottaa.

1. Kalat

Kalat ovat tunteellisia ja lähes aina etsimässä rakkautta – mutta joskus vääristä paikoista. Kimmerle kuvaili kaloja tyyppeinä, jotka pitävät tunteita elossa rakastaan kohtaan jopa kaikista huonoiten toimivissa suhteissa. Tällä merkillä on tapana nähdä läheisistään parhaat puolet.

”Kalat rakastavat rakkautta”, Honigman selitti.

Vaikka kalat on romanttinen sisimpäänsä asti, ei tämä merkki tunne olevansa kokonainen ilman kumppania. Näin ollen tämä merkki ei kauan sinkkuna viihdy.

Kerroimme aiemmin, mitkä horoskooppimerkit ottavat avioeron todennäköisemmin. Voit lukea aiheesta lisää täällä.

Lähde: Best Life