Luultavasti jokainen avioliiton solmiva uskoo, että liitto kestää elämän loppuun asti.

Kaikilla rakkaustarinoilla ei ole onnellista loppua ja tämä pätee myös avioliittoihin. Esimerkiksi muun muassa uskottomuus, riidat kuin rakkauden loppuminen voivat johtaa siihen, että ennen niin onnellinen pari lähtee lopulta eri teille.

Yksi monista eroon johtavista tekijöistä voi astrologi Lauren Ashin mukaan olla horoskooppimerkit.

”Kyllä, tähdet voivat kertoa sinulle paljon liittosi kestävyyden todennäköisyydet. Ja jotkut merkit eivät ole vain tarkoitettu olemaan yhden ihmisen kanssa ikuisesti”, Ash kertoo Best Lifen sivuilla.

Ash on paljastanut, mitkä tähtimerkeistä päätyvät avioeroon todennäköisemmin. Voit lukea niistä lisää alta!

6. Leijona

Leijona laittaa paljon painoarvoa uskollisuudelle, mikä koskee myös avioliittoa. Ashin mukaan leijona odottaa kumppaninsa osoittavan samanlaista sitoutumista kuin hän itse antaa suhteelle. Kun leijona tuntee, että hän on maailmasi keskipiste, on kaikki ihanaa ja helppoa. Tämä ylpeä merkki on kuitenkin todennäköisin aloittamaan sotkuisan avioeron pettämisen takia. Uskottomuus on asia, jota leijona ei hyväksy.

5. Oinas

Ashin mukaan oinas on tähtimerkkien suurin mahtailija. Oinas nauttii suurista huomionosoituksista ja yliampuvasta romantiikasta. Oinas etsii syvää emotionaalista ja fyysistä yhteyttä kumppaninsa kanssa ja mikä tahansa tilanne, joka aiheuttaa lommoja tämän tulimerkin egoon, voi aiheuttaa ongelmia. Ashin mukaan jos oinas kokee, ettei kumppani arvosta kaikkia romanttisia asioita, joita hän tekee, voi se johtaa tutkimaan ”muuta tarjontaa”. Loppujen lopuksi oinas ei epäröi hakea avioeroa, jos hän ei saa kumppaniltaan sitä, mitä tarvitsee tai haluaa.

4. Kaksoset

Ystävällinen ja sosiaalinen kaksoset tutustuu helposti uusiin ihmisiin ja hän osaa ystävystyä kenen kanssa tahansa. Ashin mukaan tämä tarkoittaa sitä, että kaksosille on erityisen tärkeää tuntea, että oma kumppani on hänen paras ystävä ja rakastaja. Kaksoset tuntee tarvetta eroon vain, jos hän kokee menettäneensä tämän yhteyden kumppaniinsa tai jos avioliiton kommunikaatio hajoaa – eikä kaksosille ole vaikea löytää uutta sielunkumppaniyhteyttä.

3. Kalat

Ashin mukaan kalat on yksi romanttisimmista tähtimerkeistä. Kalat ymmärtää, että haavoittuvaisuus ja kommunikaatio ovat tärkeitä onnistuvaa kumppanuutta ajatellen. Tämä unelmoiva vesimerkki on uskollisin kumppani, kun hän kokee kumppaninsa ymmärtävän häntä emotionaalisesti. Kun kalat kokee, ettei kumppani anna hänelle ehdotonta rakkautta ja tukea, voi hänestä tulla katkera ja etäinen. Jos kalat kokee, ettei kumppani panosta avioliittoon yhtä paljon, ei hänelle ole mikään ongelma ottaa eroa.

2. Jousimies

Elämä on yksi iso seikkailu ja jousimies on mielellään siinä mukana. Ashin mukaan näillä tulimerkeillä on luonnollista flirttiä ja hurmaavuutta, mikä tekee tästä merkistä suositun deittailun maailmassa. Jousimiehen luontainen seikkailunnälkä voi kuitenkin tehdä aloilleen asettumisesta vaikeaa. Avioliitossa jousimiehelle on tärkeää tuntea, että hänellä on yhä itsenäisyytensä. Vaikka jousimies on intohimoinen rakastaja ja kumppani, ei hän arkaile erota kumppanista, joka saa hänet tuntemaan olonsa epäarvostetuksi tai että häntä pidellään aloillaan.

1. Vesimies

Ashin mukaan vesimies on horoskooppimerkkien kapinallinen eikä hän vihaa mitään niin paljon kuin sitä, että on sidottu paikoilleen. Tämä oman tiensä kulkija on kaikista epätodennäköisin menemään naimisiin ylipäänsä. Vesimies suosii sitoutumatonta suhdetta eikä perinteinen avioliitto ja yksiavioisuus sovi vesimiehen omalaatuiseen elämäntyyliin. Ashin mukaan sen sijaan vesimies mieluummin elää elämäänsä mahdollisimman vähin sitoumuksin. Jos tämä merkki päätyy avioliittoon ja kokee, että se tukahduttaa hänet, hän ottaa eron.

Lähde: Best Life