Nämä erikoiset meikkiniksit voivat mullistaa elämäsi

Meikkivinkkejä on monenlaisia, ja tällä sivustollakin niitä on jo jaettu useita.

Naistenlehti Cosmopolitan julistaa tiettyjen meikkaustemppujen olevan sellaisia, jotka pitäisi olla jokaisen naisen tiedossa. Cosmo koosti erikoisiakin meikkivinkkejä yhteen ja suomensimme kymmenen sellaista alle.

1. Muuta rajauskynän jälki geelimäiseksi tulitikun tai sytkärin avulla

Pidä kynän terää sekunti liekissä ja anna sen jäähtyä 15 sekuntia ja näet sen koostumuksen muuttuvan. Levitä sen jälkeen rajaus ja saat automaattisesti suttuisemman jäljen.

2. Peitä silmäluomesi valkoisella rajauskynällä kokonaan – korostaa luomivärejä

Saat vaalean tai vähän pigmenttejä sisältävän luomivärin näyttämään värikkäämmältä, kun peität luomesi ensin valkoisella rajauskynällä.

3. Käytä lusikkaa apunasi tehdessäsi kissansilmiä

Lusikan varren avulla saat tehtyä suoran viivan kissansilmä-rajauksen aluksi. Käännä lusikka sen jälkeen niin, että sen lusikka osa on silmäkulmaasi vasten ja lusikan pyöreän reunan avulla tee kaareva viiva hieman erilleen alemmasta viivasta ja lopuksi täytä niiden väliin jäänyt kolo.

4. Piirrä risuaita silmän ulkoreunaan ja häivytä se smokey eye -meikin saamiseksi helposti

Tämä on helppo tapa tehdä smokey eye -meikki. Piirrä vain juuri ennen silmän ulkonurkkaa risuaita, eli #-merkki, ja häivytä se luomelle.

5. Lämmitä ripsentaivutinta – ripset taipuvat paremmin

Laita taivutin hetkeksi hiustenkuivaajan lämpimän puhalluksen eteen, anna taivuttimen lämmetä ja sen jälkeen jäähtyä hetken, mutta anna sen jäädä lämpimäksi. Taivuta sen jälkeen ripsiäsi. Lämmitetty taivutin saa ripset taipumaan helpommin ja pysymään sellaisina pidempään. Varo vain, ettet polta itseäsi liian kuumalla ripsentaivuttimella.

6. Laita ripsiliimaa tekoripsiisi hiuspinnin avulla

Käytä puhtaan pinnin päätä ja levitä sillä liima pitkin tekoripsien tyveä. Odota pari sekuntia ja laita tekoripset paikoilleen.

7. Käytä paperinenäliinaa ja läpinäkyvää puuteria apunasi saadaksesi huulipunan kestämään paremmin

Laita huulipuna huuliisi ja peitä sen jälkeen huulet paperinenäliinalla. Taputtelen paperin läpi huuliasi läpinäkyvällä puuterilla ja näin huulipunasi pysyy kunnossa pidempään.

8. Sekoita irtopigmentit vaseliiniin tai voiteeseen ja saat oman huulikiillon

Luomiväristä irronneita pigmenttejä voi sekoittaa lusikassa pieneen määrään vaseliinia tai voidetta ja näin niistä muodostuu koostumus, jonka voi laittaa huulikiilloksi huulille.

9. Tee amorinkaarestasi täydellinen pienen X:n avulla

Ota huulipunan sävyssä oleva kynä ja tee sillä pieni X amorinkaareesi. Laita sen jälkeen huulipunasi normaalilla tavalla ja voila!

10. Kuivaa ihosi hetkessä puhtaalla vessanpöntön istuinsuojuksella

Ihon kuivaamiseen tarkoitetut imupaperit ja vessanpöntön istuinsuojukset on tehty samankaltaisista materiaaleista ja niiden avulla voi poistaa iholta liiallista öljyä. Jos olet menossa muutenkin vessaan siistiytymään, ota yksi tällainen puhdas suojus ja taputtele sillä ihoasi poistaaksesi liiallisia öljyjä.

Lähde: Cosmopolitan


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.