Oletko yhdessä väärän ihmisen kanssa, vai onko suhteessasi yksinkertaisesti menossa huono jakso? Tunnista merkit ja tiedät mitä tehdä!

Kaikki meistä miettivät joskus, olemmeko onnellisessa suhteessa ja oikean ihmisen kanssa yhdessä. Jos kuitenkin mietit tätä usein ja säännöllisesti, kannattaa lukea seuraavat esimerkit. Väärän ihmisen kanssa ei kannata tuhlata arvokasta aikaa, sillä se vie valtavasti voimavarojasi. Kuulostavatko seuraavat esimerkit tutuilta?

 1. Et ole koskaan täysin rentoutunut
  On ymmärrettävää, että aivan suhteen alussa saattaa olla vaikea olla täysin oma itsensä, ja yrittää antaa itsestään koko ajan hyvän kuvan. Et välttämättä pysty näyttämään kaikkia puolia itsestäsi ja pelkäät. mitä hän saattaa ajatella sinusta. Jos tämä tunne ei kuitenkaan suhteen edetessä lopu, saattaa se olla merkki, ettet yksinkertaisesti ole yhdessä oikean ihmisen kanssa.

 2. Henkinen kasvusi pysähtyy
  Oikea kumppani tuo sinusta esiin parhaat puolesi ja auttaa sinua kasvamaan. Voit myös luottaa siihen, että hän tukee sinua kaikessa, mitä teet ja puskee myös sinua eteenpäin. Huono ja toimimaton suhde saattaa myös yksinkertaisesti viedä niin paljon energiaa, ettei sinulla yksinkertaisesti riitä voimavaroja omaan kasvuusi.

 3. Pystyt kuvittelemaan tulevaisuuden ilman häntä
  Yritätkö joskus kuvitella elämääsi ilman kumppaniasi? Onko se helppoa? Näyttääkö tulevaisuutesi mahdollisesti jopa houkuttelevammalta ilman kumppaniasi? Tietenkään sisäisen hyvän olon tunteesi ei pitäisi perustua pelkästään kumppanisi olemassaoloon, mutta olisi toki tärkeää, että mielestäsi kumppani tuo elämääsi jotain korvaamatonta, joka tekee siitä parempaa.

 4. Ette koskaan ajattele samalla tavalla
  Kukaan ei ajattele kaikesta aina samalla tavalla, ja erilaiset mielipiteet voivat olla myös virkistäviä. Ratkaisevaa onkin, miten erilaisiin asenteisiin ja mielipiteisiin suhtautuu. Aiheuttavatko ne jatkuvasti eripuraa välillenne ja pystyttekö hyväksymään toistenne erilaiset asenteet siten, että kunnioitatte niitä erimielisyyksistä huolimatta? Olet todennäköisesti väärän ihmisen kanssa, jos yritätte jatkuvasti muuttaa toisianne ja toistenne asenteita.

 5. Tunnet itsesi usein yksinäiseksi
  Jos parisuhde ei ole hyvällä pohjalla, on tyypillistä, että tunnet itsesi yksinäisemmäksi, kuin jos todella olisit yksin. Tätä tunnetta voi olla vaikeaa tunnistaa, mutta saatat huomata, ettet ole niin syvässä yhteydessä toiseen, kuin toivoisit olevasi. Yrittääkö jompikumpi teistä aina kutsua muita ihmisiä illanviettoihinne tai matkoillenne, jotta voisitte välttää olemasta kahdestaan? Jos tunnet olosi usein yksinäiseksi ja jopa masentuneeksi, ei suhteellanne tuskin ole tulevaisuutta.

 6. Kiinnität usein huomiota muihin miehiin
  Tämä ei suinkaan tarkoita, ettet voisi pitää muita miehiä seksikkäinä tai komeina. Tämä viittaa siihen, että huomaat jatkuvasti miettiväsi, millainen suhde voisi olla jonkun toisen kanssa, ja olisiko se parempi suhde kuin se, jossa nyt olet. Saatat myös huomata kuuntelevasi ystäviäsi kateellisena, kun he puhuvat parisuhteistaan, jotka ovat selvästi onnellisempia kuin omasi. Nämä ovat melko selkeitä merkkejä siitä, ettei parisuhteesi yksinkertaisesti täytä tarpeitasi.

 7. Tunnet olevasi epämääräisen onneton ilman, että osaat sanoa sille syytä
  Väärän ihmisen kanssa oleminen on valtavan kuluttavaa ja raskasta henkisesti, mutta kestää usein pitkään tajuta, mistä on kyse. Huomaat usein, ettet tunne itseäsi yhtä positiiviseksi ja toiveikkaaksi kuin ennen. Mitä pidempään olet yhdessä tällaisen ihmisen kanssa, sitä masentuneemmalta kaikki alkaa tuntua. Välillä toki hyvissäkin suhteissa on huonoja aikoja, mutta pystyt kyllä tunnistamaan eron. Hyvän suhteen vuoksi kannattaa taistella huonoina aikoina, mutta jos olet väärän ihmisen kanssa yhdessä, ei tilannetta kannattaa pitkittää!

Jaa artikkeli myös seurusteleville ystävillesi!

Lähde: Medium