Mietitkö joskus mistä tiedät, että koirasi rakastaa sinua? Seuraavat merkit kertovat, että näin on!


Onko sinulla perheenjäsenenä koira, jonka mielenliikkeitä olet joskus pohtinut? Meitä saattaa esimerkiksi askarruttaa, rakastaako koiramme meitä yhtä paljon, kuin me sitä. Asiantuntija sanoo, että vaikka koiran ajatuksia ei voida vielä nykyisen teknologian avulla kunnolla tietää, kertovat seuraavat merkit, että koirasi rakastaa sinua takaisin!

Seuraavat merkit kertovat, että koirasi rakastaa sinua!

 1. Hän ottaa katsekontaktin
  Me ihmiset osoitamme katsekontaktin avulla, että olemme kiinnostuneita ja annamme toisella huomiomme. Koirien maailmassa näin ei kuitenkaan ole, sillä kun koira katsoo toista koiraa silmiin, on se yleensä merkki aggressiosta. Kun koira puolestaan katsoo silmiin lempi-ihmistään, ei kyse ole aggressiosta, vaan merkki siitä, että koira on onnellinen kanssasi ja tuntee olonsa hyväksi.

 2. Hän reagoi iloisesti, kun saavut kotiin
  Ei ole mitään parempaa, kuin saapua väsyneenä kotiin töistä, ja koirasi juoksee innoissaan sinua vastaan! Vielä paremmalta se tuntuu, kun koirasi lopettaa lempilelunsa pureskelun tai jopa syömisen tullakseen innoissaan sinua vastaan.

 3. Hän pitää tuoksustasi
  Koirien reagointia eri tuoksuihin on tutkittu tieteellisesti, ja tutun rakkaan ihmisen tuoksu aktivoi sen aivoissa samat toiminnot kuin meillä ihmisillä, kun meille näytetään kuvia ihmisistä, joita rakastamme.

 4. Hän heiluttaa häntäänsä
  Koiran hännän heiluttamisella saattaa olla useita eri merkityksiä, mutta jos koira heiluttaa häntäänsä niin, että koko sen keho heiluu, se kertoo olevansa iloinen nähdessään sinut. Jos häntä heiluu vieläpä siten, että häntä heiluu enemmän sen oikeaa puolta vasten. on se vielä isompi merkki siitä, että koirasi rakastaa sinua.

 5. Hän halailee kanssasi
  Jos koirasi tulee usein lähellesi ja tulee kainaloosi, tulee lähellesi nukkumaan tai nojaa sohvalla päänsä polvellesi, on se selvä merkki siitä, että koirasi rakastaa sinua.

 6. Hän hymyilee sinulle
  Koiran hymyllä voi olla useita merkityksiä, mutta jos sen suu on auki ja rentoutunut, se on merkki siitä, että se on kanssasi onnellinen ja rentoutunut.

Tekeekö koirasi näitä asioita? Silloin se todennäköisesti rakastaa sinua paljon!


Jaa artikkeli ystävillesi, joilla on koira!

Lähde: Vet Street