Kärsitkö päänkvusta, unettomuudesta tai pahoinvoinnista? Eteeriset öljyt voivat auttaa oloosi!

Eteerisiä öljyjä on käytetty vuosisatojen ajan, eikä mikään ihme! Niillä on monipuolinen vaikutus terveyteesi ja mielialaasi, ja oikeaa öljyä käyttämällä voit parantaa monenlaisia vaivoja. Kukapa ei haluaisi parantaa pahaa mieltään, huonoa keskittymiskykyä tai huonomuistisuutta näin ihanalla ja helpolla tavalla!

 1. Sitruuna
  Sitruunaöljy on yksi yleisimmistä eteerisistä öljyistä. Sitruuna yhdistetään raikkauteen ja puhtauteen. Ei mikään ihme, sillä öljyllä on antiseptisiä ja -bakteerisia ominaisuuksia. Tämä öljy on myös erinomainen nostamaan mielialaasi, kun tunnet olosi alakuloiseksi.

 2. Laventeli
  Laventeli on yksi suosituimmista eteerisistä öljyistä. Sillä rauhoittavia ominaisuuksia, ja sitä käytetäänkin yleisesti muun muassa makuuhuoneessa auttamaan nukahtamisessa. Voit käyttää öljyä muun muassa ihollasi, tai laittaa öljytippoja tuoksudiffuuseriin, jooka levittää ihanaa, laventelin tuoksuista kosteaa ilmaa makuuhuoneeseesi.

 3. Eukalyptus
  Eukalyptusöljy on täydellinen valinta, jos kärsit flunssasta! Laita muutamia tippoja öljyä vaikkapa tuoksudiffuuseriin ja anna raikkaan ilman levitä huoneeseen. Eukalyptus avaa hengitystiet ja jopa irrottaa limaa!

 4. Piparminttu
  Piparminttuöljyllä on stimuloiva ja viruksia torjuvia ominaisuuksia. Se auttaa muun muassa päänkipuun ja pahoinvointiin, ja sillä on lisäksi muistia ja keskittymiskykyä parantava vaikutus.

 5. Jasmiini
  Jasmiini on ihana öljy, kun haluat rentoutua pitkän päivän päätteeksi ja haluat nukahtaa paremmin. Jasmiiniöljy on myös hyvä vaihtoehto, kun haluat nostaa mielialaasi ja kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Kokeile näitä ihania öljyjä ja löydä oma suosikkisi! Jaa vinkit myös ystävillesi!

Lähde: Celebs Pulse