Oletko menossa naimisiin? Siinä tapauksessa tutustu tarkasti seuraavaan listaan!

Hääsuunnittelu ei ole mikään nopea prosessi, ja valmistautumisessa ja järjestelyissä voi kestää ikuisuus! Mutta ikävä kyllä, vaikka olisit kuinka hyvin suunnitellut kaiken viimeistä piirtoa myöten, voit silti tehdä nämä mokat!
Ei hätää, sillä jokaisen mokan kohdalla on myös ratkaisu siihen, miten luovit selville vesille tyylikkäästi!

 1. Älä postaa kuvaa sormuksestasi ennen kuin olet kertonut uutiset läheisillesi
  On ihan ymmärrettävää, että haluat jakaa uutiset nopeasti koko maailman kanssa. Odota silti sen verran, että olet kertonut hyvät uutiset ensin ystävillesi ja perheellesi, ja jaa somekuvat vasta sen jälkeen. Läheisesi saattavat loukkaantua, jos et kerro uutisia ensin heille henkilökohtaisesti, vaan he saavat lukea uutiset Instagram-tililtäsi.

 2. Älä laita vieraitasi odottamaan
  Ei ole mitään ikävämpää kuin se, että annat vieraidesi odottaa vihkimisen ja hääjuhlan välissä. Moni hääpari otattaa hääkuvansa heti vihkimisen jälkeen, mutta siinä tapauksessa vieraille on tarjottava ruokaa, juomaa ja viihdykettä, eikä annettava heidän istua odottamassa nälkäisinä tuntikausia.

 3. Älä kutsu polttareihin ketään, jota ei ole kutsuttu häihin
  Polttareissa on aina mukana pienempi porukka kuin häissä, joten jokainen polttarivieras pitäisi olla automaattisesti myös kutsuttu häihin, sillä polttarit ovat huomattavasti intiimimpi tapahtuma.

 4. Älä tee erillistä pöytää sinkuille
  Se, että ihmiset sattuvat olemaan sinkkuja ei tarkoita, että he tulisivat keskenään juttuun tai että heillä olisi mitään yhteistä keskenään. Laita sinkut ystäväsi istumaan aivan samoilla periaatteilla kuin muutkin: pöytään, jossa on ihmisiä, jotka he jo entuudestaan tuntevat ja joiden kanssa viihtyvät.

 5. Älä laita vieraitasi maksamaan juomistaan
  Kyllä, alkoholi on iso kuluerä häissä, mutta ei ole tyylikästä laittaa vieraita maksamaan juomistaan. Kokeile sen sijaan seuraavia taktiikoita: tarjoile muutamia oluita ja viinejä, mutta älä tarjoile vahvaa alkoholia, sillä drinkit tulevat paljon kalliimmaksi, tai osta alkoholit vaikkapa laivalta itse, jos juhlatila sen sallii. Missään nimessä älä kuitenkaan pyydä vieraitasi maksamaan alkoholista!

  Muista nämä vinkit, kun hääpäiväsi lähestyy!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Brides