Osa miehistä ei missään nimessä ole aviomiesmateriaalia ja on olemassa merkkejä, jotka paljastavat sen.

Etsitkö vakavampaa suhdetta, joka saattaisi johtaa avioliittoon ja haluaisit jo vakiintua? Siinä tapauksessa on tärkeää, että löydät miehen, joka haluaa samaa. Vaikka toinen olisi kuinka upea, mutta hänellä on aivan erilaiset tulevaisuuden suunnitelmat avioliiton suhteen, kannattaa olla tarkkana ja huomata merkit ajoissa,

Kannattaakin siis vältellä miehiä, joissa on seuraavia piirteitä!

  1. Hän sanoo, ettei ole kiinnostunut menemään naimisiin – ikinä. Älä tuhlaa aikaasi ja yritä muuttaa hänen mieltään, vaan usko häntä ja jatka matkaasi.

  2. Hän ostaa itselleen Porschen tai jotain muuta yhtä tuhlailevaa, ja tekee sitä jatkuvasti. Näin hän selvästikään ei ole säästämässä sormusta tai häitä varten, vaan ajattelee vain itseään, eikä teitä.

  3. Hän naureskelee aina naimisissa oleville ystävilleen ja sille, kuinka kamalaa heidän elämänsä on tossun alla. Tämä mies ei selvästikään halaja itse pääsyä avioliiton satamaan.

  4. Hän on epäluotettava, valehtelee jatkuvasti, pettää sinua tai flirttailee muille. Sinun kannattaa juosta toiseen suuntaan ja kovaa, sillä nyt et sentään tarvitse vielä avioeroa päästäksesi hänestä eroon!

    Kuulostavatko merkit tutulta? Siinä tapauksessa kannattaa miettiä tarkkaan, kannattaako sinun tuhlata aikaasi mieheen, joka tuskin tulee koskaan täyttämään toiveitasi. Maailmassa on paljon miehiä, jotka eivät malttaisi odottaa päästäkseen naimisiin kanssasi!

    Jaa artikkeli myös ystävillesi!

    Lähde: Today