Seuraavista merkeistä tiedät, että tästä uroksesta ei kannata päästää irti! Katso lista!

Deittailu on ihanaa aikaa, mutta haluat jossain kohtaa tietää, voisiko suhde mennä deittailua pidemmälle. Kaikki tapailemasi tyypit eivät kuitenkaan ole sen arvoisia, että heistä tulisi myös poikaystäviä. Lue seuraava lista ja tiedät, mistä merkeistä tunnistaa, olisiko joku myös hyvä poikaystävä.

 1. Hän on kiinnostunut läheisistäsi
  Jos hän on kiinnostunut kuulemaan, miten äitisi selkä on parantunut ja miten ystäväsi voi eron jälkeen, osoittaa se hänen olevan paitsi kiltti, myös kiinnostunut elämästäsi.

 2. Hän ei hylkää sinua juhlissa
  Kun olette hänen ystäviensä juhlissa, hän ei jätä sinua viihtymään keskenäsi ja keskity pelkästään omiin ystäviinsä, vaan hän huolehtii, että sinä viihdyt ja auttaa sinua tutustumaan ystäviinsä.

 3. Häntä kiinnostavat juttusi (tai ainakin hän esittää hyvin)
  Häntä kiinnostavat aidosti pitkät juttusi, kun kerrot lapsuusmuistoistasi tai reissutarinoistasi. Jos häntä ei kiinnosta, hän ainakin esittää kiinnostunutta todella hyvin, koska tietää, että kertominen on sinulle tärkeää.

 4. Hän antaa omaa aikaa
  Hän ymmärtää, että haluat välillä omaa aikaa ja viettää aikaa myös erillään, eikä tee asiasta isoa numeroa.

 5. Hän ei vähättele
  Jos olet kiihdyksissäsi jostain, hän ei vähättele asiaa ja väitä sinun olevan naurettava tai liioittelevan. Hän ottaa sinut tosissaan ja on empaattinen.

 6. Hän näyttää, että olet hänestä kaunis
  Hän ei ikinä tee sinulle epävarmaa oloa ulkonäöstäsi, vaan saa sinut aina tuntemaan siltä, että olet kaunein nainen maan päällä. Hänen kanssaan tunnet olevasi seksipommi myös verkkareissa.

 7. Hän osaa pyytää anteeksi
  Jos hän mokaa (ja kaikkihan me välillä mokaamme), hän osaa pyytää anteeksi nopeasti, eikä anna riidan paisua entistä isommaksi. Itsepäisyys ja kyvyttömyys myöntää omia virheitä eivät olet houkutteleva luonteen piirre.

 8. Hän ei kanna kaunaa
  Jos puolestasi sinä mokaat, hän ei kanna kaunaa ja muistuttele sinua asiasta ikuisesti, vaan antaa anteeksi ja ymmärtää, että kukaan ei ole täydellinen.

 9. Hän ei pelaa
  Treffien jälkeen hänellä ei ole tarvetta pelailla ja odottaa 3 päivää ennen kuin tekstaa sinulle. Sen sijaan hän laittaa treffien jälkeen viestin ja sanoo, että hänellä oli kivaa kanssasi.

 10. Hän on selkeä siitä, mitä haluaa
  Hän ei jätä sinua miettimään ikuisuudeksi, haluaako hän pelkkää seksiä vai enemmän. Jos hän ei osaa päättää, mitä haluaa, kannattaa sinun unohtaa mokoma tyyppi. Haluathan olla jonkun kanssa, joka tietää heti haluavansa sinut kokonaan.

Tunnistitko merkit? Jaa artikkeli myös deittaileville ystävillesi!

Lähde: Cosmopolitan