Prinssi Harryn ja Meghan Markle ovat jo paljastaneet, että heidän toinen lapsensa tulee olemaan tyttö.

Lapsi syntyy ensin kesänä. Veikkaus käy jo kiivaana, että mikä tytölle on tulossa nimeksi. Siitähän voi lyödä vetoa monilla vedonlyöntisivustoilla. Tilanne muuttuu tietysti jatkuvasti, että mitkä nimet ovat suosituimpia veikkauskohteita. Tässä on kuitenkin Tatler-sivuston viimeisin tieto siitä, mitkä nimet ovat johdossa. Ne perustuvat Betfair-vedonlyöntisivuston kertoimiin.

Johdossa on nimi, joka ei yllätä

Kaikista pienin kerroin on nimellä, joka tuskin yllättää ketään. Se on Harryn edesmenneen äidin nimi. Diana on myös Harryn veljen Williamin tyttären toinen nimi, joten se voisi olla syy, ettei pienokainen tule saamaan nimeä Diana. Betfair antaa tälle nimelle kertoimen 4/1.

Seuraavaksi pienimmät kertoimet eli eniten veikattuja nimiä ovat Allegra (11/1), Isabella (12/1), Alice (14/1) ja Abigail (14/1). On erikoista, että jokainen näistä nimistä alkaa A-kirjaimella. Mutta pariskunnan esikoispojan Archien nimi alkaa samalla kirjaimella, joten voisi olla mahdollista, että Harry ja Meghan haluaisivat myös tytölleen A-kirjaimella alkavan nimen.

Listalla on myös kuninkaallisia nimiä

Vetolistalla on myös useita nimiä, joita on jo annettu kuninkaallisille, kuten Alexandra (18/1) ja Victoria (20/1). Meghanin äidin nimeä, Doria, harkitsevat myös monet. Dorian kerroin on 25/1.

Vetolistalta löytyy erikoisia nimiäkin, kuten Kamala. Jos tytön nimeksi tulisi Kamala, olisi se kohteliaisuus uudelle Yhdysvaltain varapresidentille Kamala Harrikselle. Tälle nimelle kerroin on 16/1. Myös Oprah löytyy listalta, joka johtuu varmasti parin Oprahille antamastaan haastattelusta, jossa he mm. paljastivat tulevan pienokaisen olevan tyttö.

Muiden vedonlyöntisivustojen suosittuja nimiveikkauksia

Muilla vedonlyöntisivustoilla Elizabeth on ollut suosittu vetokohde, sekä Betfairin ykkösenä komeileva Diana. Muita suosittuja nimiveikkauksia muilla sivustoilla ovat esimerkiksi Grace ja Aleksandria.

Kuninkaallisilla pariskunnilla on tapana antaa vauvoilleen historiallisesti merkittäviä nimiä, mutta pariskunnan esikoispojan nimi Archie ei ole sellainen nimi, joten Harry ja Meghan eivät tee välttämättä niin toisenkaan lapsen kohdalla.

Lähde: Tatler