Jokainen mies on erilainen, mutta on olemassa kuitenkin tiettyjä lauseita, joita kukaan heistä ei halua kuulla.

Osa miehistä pitää urheilusta, osa teatterista, osa haluaa pukeutua hienosti, osa ei. On siis vaikea löytää asioita, joista kaikki miehet olisivat yhtä mieltä.

On kuitenkin olemassa muutamia lauseita, joita yksikään mies ei halua kuulla. Ne ovat lauseita, jotka täyttävät hänet pelolla.

Ja ne lauseet ovat seuraavat:

9. ”Niin käy kaikille”

8. ”Meidän pitää jutella”

7. ”Olet kuin veli minulle”

6. ”Vanhempani tulevat kylään muutamaksi päiväksi”

5. ”Elokuvateatteri näyttää Twilight-maratonin tänä viikonloppuna, kaikki viisi elokuvaa. Tulethan kanssani, eikö vain?”

4. ”Sinunkin kannattaisi käydä testeissä”

Ja alla top kolme, perusteluiden kera:

3. ”Hei, tulin hakemaan tytärtänne”

Jokainen mies pelkää tätä hetkeä ja se johtuu siitä, että he tietävät, mitä tytärtä hakemaan tullut nuori mies ajattelee. He tietävät, koska ovat itse olleet samassa tilanteessa nuorempana. Nuorena miehet naureskelevat psykolle isälle, joka seisoo uhkaavana ovella, kun itse istuu iloisena autossa tyttären kanssa. Eräänä päivänä nuori mies kuitenkin on itse siinä ovella katsomassa, kun oma tytär on autossa häntä hakemaan tulleen nuorukaisen kanssa.

2. ”Se on hyvänkokoinen. Oikeasti, se on täysin hyvä”

Yksikään mies ei halua kuulla tätä, koska jos näin sanotaan, yleensä siitä voi päätellä, ettei se pidä paikkaansa. Samassa kategoriassa on myös ”Eh, olen nähnyt pienempiäkin”. Jos miehen haluaa rikkoa, hänelle voi sanoa noin. Pahin kaikista on kuitenkin ”Koolla ei ole väliä”. Valitettavasti niin sanomalla on juuri sanoman päinvastainen vaikutus ja koolla onkin väliä. Kun peniksistä on kyse, on parempi olla sanomatta mitään, jos ei pysty sanomaan mitään hyvää.

1. ”Olen raskaana”

Jos mies ei ole naimisissa ja aktiivisesti koeta hankkia lasta, tuota lausetta ei Guysimin mukaan pohjimmiltaan yksikään mies halua kuulla. Lopulta mieli muuttuu, toivottavasti ainakin, mutta alkushokki ja tieto siitä, että koko elämä mullistuu, on vaikea sisäistää. Aloillaan asettumiselle ja perheen perustamiselle on aikansa ja paikkansa, mutta useille se on kaukana tulevaisuudessa.

”Jopa 60-vuotias ajattelee itsekseen, että olisi mukavaa, jos olisi lapsi, ehkä muutaman vuoden päästä, vaikka kun olen 70″, Guyismissa perustellaan huomauttaen kuitenkin, että jokaiseen sääntöön on poikkeuksen ja niin on tässäkin asiassa.

”Jos kuitenkin haluat nähdä keskiverto 25-vuotiaan menettävän värin kasvoiltaan ennätysajassa, sano hänelle näin”, sivuston lista päättyy.

Lähde: Guyism