Joskus naisen pahin arvostelija on toinen nainen.

Naiset tuomitsevat välillä liiankin helposti toisiaan. Toisinaan se johtuu siitä, ettei ole itse kokenut samaa eikä ymmärrystä löydy – ja toisinaan muita tuomitsee, vaikka olisi itse tehnyt jotain samaa.

Alla on 9 asiaa, joista naiset arvostelevat toisiaan, vaikka ei pitäisi.

1. ”Bridezillana” oleminen

Siinä hetkessä on helppo ajatella, että mitä väliä sillä on, kuka istuu missäkin hääjuhlassa tai miksi sillä on merkitystä, onko morsiusneidon asu enemmän munakoison kuin luumun värinen. Omien häiden jälkeen tämän kaiken ymmärtää paremmin.

2. Viihteelle mentyä tuli juotua liikaa

Tästä arvostellaan, vaikka jos ei jokainen, niin lähes jokainen on joskus tehnyt samalla tavalla.

3. Lapset aiheuttavat melua julkisilla paikoilla

Huutavien, itkevien, kiukuttelevien lasten kanssa liikenteessä olevat äidit voivat saada paheksuvia katseita muilta. Kiukkukohtausta ei voi kuitenkaan estää, vaikka kuinka hyvästä äidistä olisi kyse.

4. Kun ei eroa miehestä

Esimerkki: Muutama vuosi sitten olit ehdottomasti sitä mieltä, että ystäväsi pitäisi pakata tavaransa ja jättää poikaystävänsä. Sitten päädyit itse samankaltaiseen tilanteeseen ja tajusit, että parisuhteessa on monenlaisia sävyjä, kaikki ei ole mustavalkoista.

5. Treenivaatteissa kulkeminen salin ulkopuolella

Moni nainen saattaa lähteä salilta kaupan kautta kotiin treenivaatteissa. Siinä ei ole mitään ihmeellistä, mutta silti siitäkin arvostellaan.

6. Keksin syöminen

Naisten pitäisi syödä keksejä, jos he haluavat syödä keksejä.

7. Keksin jättäminen syömättä

Naisten ei pitäisi syödä keksejä, jos he eivät halua syödä keksejä.

8. Poissaolot töistä sairastavan lapsen takia

Moni lapseton nainen on saattanut tuomita työkaverinsa, kun hän on jäänyt kotiin hoitamaan sairastavaa lasta. Kun itse tulee äidiksi, asian näkee uudessa valossa.

9. Liian nopeasti naimisiin

”Hän kiirehti alttarille”, on moni nainen voinut todeta toisesta naisesta ja samalla ollut melkoinen ilonpilaaja rakkauden suhteen.

Lähde: Women’s Health