Haaveiletko naimisiinmenosta? Jos kultasi kuuluu seuraavaan neljään tähtimerkkiin, olet onnentyttö!

Miehen horoskooppimerkki voi paljastaa hänestä yllättävän paljon, mukaan lukien sen, kuinka hyvää aviomiesmateriaalia hän on.

Moni nainen saattaakin miettiä jo suhteen ensimetreillä, olisiko tässä miehessä mahdollisesti potentiaalia jo avioliittoon asti. Sinullakin on varmasti joskus käynyt mielessä, että olisipa hienoa tietää vastaus tähän kysymykseen etukäteen, eikä vasta sormusten vaihtamisen jälkeen.

Kannattaakin kiinnittää huomio miehen horoskooppimerkkiin, sillä se kertoo yllättävän paljon siitä, onko miehessä potentiaalia aviomieheksi!

Seuraavat 4 tähtimerkkiä ovat kaikkein parhaita aviomiehiä:

 1. Vaaka
  Miehet, jotka ovat syntyneet tämän tähtimerkin alla, ovat hyvin rehellisiä tunteissaan. He eivät pelkää joutuvansa satutetuiksi, ja ovat sen vuoksi hyvin avoimia. He myös arvostavat harmonista parisuhdetta. Teidän ei tarvitse siis tuhlata paljoa aikaa riitelyyn, sillä tämä mies ei halua haastaa riitaa, vaan haluaa selvittää erimielisyydet nopeasti. Hän myös kommunikoi sinulle hyvin avoimesti omista toiveistaan ja tarpeistaan, eikä sinun tarvitse koskaan yrittää lukea hänen ajatuksiaan.

 2. Rapu
  Nainen: jos olet löytänyt itsellesi miehen, joka on tähtimerkiltään rapu, onnittelemme sinua! Näissä miehissä yhdistyvät kaikki ominaisuudet, jotka tekevät miehestä erinomaisen siipan! He ovat huolehtivaisia, uskollisia, tunteellisia ja lojaaleja. Rapu-mies tekee myös kaikkensa, jotta hänen vaimonsa olisi onnellinen. Jos välillänne joskus harvoin on kitkaa, yrittää hän kaikin tavoin parantaa tilanteen. Tämä mies ei myöskään pelkää näyttää tunteitaan, eikä sinun tarvitse koskaan arvailla rakastaako hän sinua vai ei.

 3. Härkä
  Avioliitto tämän miehen kanssa on pullollaan aistillisuutta ja luottamusta. Härällä ei nimittäin ole hiukkaakaan pelkoa sitoutua sinuun vakavasti, päinvastoin! Hänelle on kaikkein tärkeintä saada olla kanssasi vakavassa parisuhteessa, ja elää vakiintunutta ja tasapainoista elämää yhdessä kanssasi. Härkä ei kuitenkaan ole tylsä: hän rakastaa yhteisiä seikkailuja ja hauskanpitoa, ja sängyssä teillä tulee olemaan jännitystä vielä monien vuosien jälkeen!

 4. Neitsyt
  Näissä miehissä on eräs erinomainen piirre: he rakastavat siisteyttä ja järjestystä! Neitsyt-miestä ei koskaan tarvitse muistuttaa keräämään sukkiaan tai muita rojujaan lattialta, sillä he tekevät sen kaiken itsestään! Asuntonne on siis aina siisti, eikä sinun tarvitse koskaan nalkuttaa tiskeistä tai imuroinnista. Toki näillä miehillä on paljon muitakin hyviä ominaisuuksia, kuin heidän siisteytensä. He ovat nimittäin myös luotettavia, rehellisiä ja lojaaleja vaimojaan kohtaan. Jos teillä on joskus riitaa, tämä mies pyrkii avoimen keskustelun kautta puhdistamaan ilmaa välillänne. Mikä parasta: kun hän kertoo sinulle kohteliaisuuden, voit olla varma, että se tulee täydestä sydämestä!

Kuuluuko sinun kultasi edellä mainittuihin tähtimerkkeihin?

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Wunderweib / Kuva: Jonathan Borba, Unsplash