Näissä farkuissa paljasta pintaa ei säästellä – tältä näyttävät ”string-farkut”

Muotiviikoilla esitellyt farkut eivät jätä juuri mitään mielikuvituksen varaan.

Revityt farkut ovat olleet jo pitkään muodikkaat, mutta japanilainen Thibaut-merkki on vienyt revityn tyylin aivan uudelle tasolle. Thibaut esitteli Tokion muotiviikoilla näytöksessään farkut, jotka koostuvat käytännössä vyötärökaistaleesta, lahkeiden sivusaumoista sekä taakse jätetystä, string-alushousujen kaltaisesta ohuesta kangaskaistaleesta.

Farkut eivät säästele paljasta pintaa ja takapuolen stringmäisyyden johdosta niitä on alettu kutsua string-farkuiksi – alta näet, minkälaiset farkut ovat:

Huffington Postin mukaan Thibautin mallisto on saatavilla vain Tokion myymälöistä ja nettijälleenmyyjältä, joka toimittaa vaatteita vain Japanissa, kun taas INSIDER kertoo, etteivät farkut ole vielä edes myynnissä. Jos ”string-farkut” ovat mieleesi, voi ne kuitenkin helposti tehdä itse saksimalla omista farkuista vastaavan näköiset.

Erikoiset farkut ovat herättäneet kummastusta ja niihin on otettu kantaa tietysti myös Twitterissä. Parikin tviittailijaa on maininnut sanan maailmanloppu farkkujen yhteydessä.

Alta voit lukea, miten Thibautin esittelemiä farkkuja on kommentoitu.

”String-farkut” eivät ole ensimmäiset laatuaan, jotka paljastelevat pintaa. Kerroimme aiemmin ranskalaisen merkin farkuista, joilla voi halutessaan vilautella takamustaan – lue lisää täältä.

Mitä mieltä olet näistä farkuista? Joko farkkutrendeissä on menty liian pitkälle? Kerro mietteesi kommenteissa!

Lähde: Huffington Post, INSIDER