Muotiviikoilla esitellyt farkut eivät jätä juuri mitään mielikuvituksen varaan.

Revityt farkut ovat olleet jo pitkään muodikkaat, mutta japanilainen Thibaut-merkki on vienyt revityn tyylin aivan uudelle tasolle. Thibaut esitteli Tokion muotiviikoilla näytöksessään farkut, jotka koostuvat käytännössä vyötärökaistaleesta, lahkeiden sivusaumoista sekä taakse jätetystä, string-alushousujen kaltaisesta ohuesta kangaskaistaleesta.

Farkut eivät säästele paljasta pintaa ja takapuolen stringmäisyyden johdosta niitä on alettu kutsua string-farkuiksi – alta näet, minkälaiset farkut ovat:

Yahoo Life UK

@YahooLifeUK
This Japanese designer wants you to wear thong jeans bit.ly/2hPGBRn

Huffington Postin mukaan Thibautin mallisto on saatavilla vain Tokion myymälöistä ja nettijälleenmyyjältä, joka toimittaa vaatteita vain Japanissa, kun taas INSIDER kertoo, etteivät farkut ole vielä edes myynnissä. Jos ”string-farkut” ovat mieleesi, voi ne kuitenkin helposti tehdä itse saksimalla omista farkuista vastaavan näköiset.

Erikoiset farkut ovat herättäneet kummastusta ja niihin on otettu kantaa tietysti myös Twitterissä. Parikin tviittailijaa on maininnut sanan maailmanloppu farkkujen yhteydessä.

Alta voit lukea, miten Thibautin esittelemiä farkkuja on kommentoitu.

Marissa Dawn Hall

@MarissaDawnHall

Tati Westbrook

@GlamLifeGuru
THONG jeans!!!!! Make it stop 🙄 x.com/harpersbazaaru…

Harper’s BAZAAR

@harpersbazaarus
Unconventional denim trends continue to hit the runway: hbaz.co/a2PJ7py
Wow just wow 😮 it looks like they said forget the jeans let’s make Them as Thong Jeans instead and let other people see each other’s butts

Suzie “Sparkles” Stevens ❤️📻❤️

@ImSuzieSparkles
Thinking a crafting session is in order! I’ve been looking for a new going out out, outfit 😝 #thongjeans

Oksana Vig

@OksanaVig
Thong jeans now exist so let’s officially get the apocalypse rolling

”String-farkut” eivät ole ensimmäiset laatuaan, jotka paljastelevat pintaa. Kerroimme aiemmin ranskalaisen merkin farkuista, joilla voi halutessaan vilautella takamustaan – lue lisää täältä.

Mitä mieltä olet näistä farkuista? Joko farkkutrendeissä on menty liian pitkälle? Kerro mietteesi kommenteissa!

Lähde: Huffington Post, INSIDER