Naiset näkevät paljon vaivaa uuden kumppanin kanssa vietettyä ensimmäistä yhteistä yötä varten.

Naiset valmistautuvat tuntien ajan ensimmäiseen seksikertaan uuden kumppanin kanssa, selvisi alusvaatemerkki Bluebellan teettämästä kyselystä. Kyselyn mukaan noin puolet naisista valmistautuvat peräti kuusi tuntia ensimmäistä yhteistä intohimon yötä varten.

Kyselyyn vastanneista tuhannesta naisesta 33 prosenttia varasi kasvohoidon yhteistä yötä varten ja 32 prosenttia hankki suihkurusketuksen. 76 prosenttia halusi panostaa hiuksiinsa ja kävi ammattilaisen luona laitattamassa hiuksensa.

Daily Mail kertoo, että 53 prosenttia vastaajista varasi ensimmäistä kertaa varten vahausajan salongista. Kyselyn mukaan 63 prosenttia hankkii ensimmäistä seksikertaa varten uudet alusvaatteet.

”Naiset haluavat illan ja yön olevan täydellisiä, sekä itselleen että kumppanilleen. Se tarkoittaa sitä, että he näyttävät ja tuntevat olevansa parhaimmillaan, joten tällaiset valmistaumiset käyvät järkeen”, Bluebellan perustaja Emily Bendell kommentoi kyselyn tuloksia Daily Mailille.

37 prosenttia vastaajista paljasti, että ei käyttäisi samoja alusvaatteita kuin aiemman kumppanin kanssa. Viidennes naisista menee vielä pidemmälle; he varmistavat, ettei sängyssä ole lakanoita, joihin liittyy aiempi kumppani.

Kyselystä selvisi myös, että kun naiset päättävät ensimmäisen yhteisen yön koittaneen, he eivät anna minkään estää sitä tapahtumasta. Tämä koskee myös kumppanin alkoholin käyttöä, jota 19 prosenttia vastaajista myönsi seuraavansa illan aikana.

”Monet miehet eivät luultavasti huomaa asioita, kuten uutta pedikyyriä, mutta tällaiset rituaalit saavat naisen tuntemaan olonsa itsevarmemmaksi ja itsevarmuus on seksikkäin asuste, mitä on olemassa”, Bendell sanoi.

Lähde: Daily Mail