Naiset tutkivat todennäköisemmin salaa kumppaninsa puhelinta kuin miehet – syyt eroavat

Useat vakavassa parisuhteessa olevat tutkivat kumppaninsa puhelinta.

Aiheesta tehdyn kyselyn mukaan lähes yksi viidestä miehestä ja yksi neljästä naisesta tutki salaa kumppaninsa älypuhelinta, kertoo HuffPost. Kyselyn teetti Avast-virustorjuntaohjelmiston kehittänyt yritys ja siihen vastasi 9 202 miestä ja naista.

Syyt tutkimiselle vaihtelivat sukupuolesta riippuen. Miesten yleisin syy (26 %) oli, että he epäilivät kumppaninsa pettävän heitä. 24 prosenttia taas sanoi syyksi uteliaisuuden ja 12 prosenttia halusi saada kumppaninsa kiinni valehtelusta.

HuffPostin mukaan naisia puhelimen tutkimisessa motivoi eniten uteliaisuus, jonka 30 prosenttia sanoi syyksi teolleen. 21 prosenttia epäili kumppaninsa pettävän ja 14 prosenttia halusi saada kumppaninsa kiinni valehtelusta.

Monen kohdalla puhelimen tutkiminen kannatti. HuffPost kertoo, että 71 prosenttia naisista ja 53 prosenttia miehistä oli löytänyt kumppaninsa puhelimesta todisteita pettämisestä tai valehtelusta.

Kumppanit pääsivät helposti käsiksi rakkaidensa puhelimen sisältöön. Kyselyn mukaan 41 prosenttia naisista ja 33 prosenttia miehistä tiesi, ettei kumppanin puhelinta ole suojattu salasanalla.

Lähde: HuffPost


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.