Opi tunnistamaan varoitusmerkit ja tarkista, onko nykyinen deittisi epäilysten ulkopuolella!

Kukaan mies ei ole täydellinen ja kaikista löytyy pieniä vikoja hakemattakin. On kuitenkin muutama miestyyppi, joihin sinun ei koskaan eikä missään tilanteessa tulisi sotkeutua. Nämä miehet saavat aikaiseksi pääasiassa vain sydänsuruja, kohonneen verenpaineen ja sotkeutuneen silmämeikin.

 1. Tylsä mies
  Tämän miehen kanssa kemiat ovat aivan nollissa. Hän ei missään kohtaa tunnu kovin kiinnostavalta eikä panosta mielenkiintoisten deittien järjestämiseen. Hän voi ulkoisesti olla todella hyvännäköinen, mutta hänen kanssaan keskusteleminen on suunnilleen yhtä kiinnostavaa kuin seuraavan viikon siivouslistan suunnittelu. Jätä tämä mies pois päiväjärjestyksestäsi!

 2. Tyhjätasku
  Vaikka moni nainen sanoo, ettei miehen taloudellisella asemalla ole merkitystä, todellisuudessa asia ei kuitenkaan ole aivan näin mustavalkoista. Miehen ei todellakaan tarvitse aina maksaa, eikä kovin moni nainen myöskään odota varakasta pelastajaa, jotta nainen saisi elää miehen siivellä kotirouvan roolissa. Mutta perusasioiden pitää olla kunnossa: kesken deittien sähkön ei pitäisi katketa, koska häneltä on lasku jäänyt taas maksamatta ja deiteillä olisi positiivista tarjoilla muutakin kuin makaronia ja herne-maissi-paprikaa. Jos miehellä tuntuu aina olevan matti kukkarossa, voi hänen taloudenpitonsa tulla olemaan huonoa myös myöhemmällä iällä. Tätä et halua riesaksesi!

 3. Kuumasta kylmään -mies
  Tämän miehen käytöstä et pysty ikinä ennustamaan! Välillä hän vaikuttaa olevan todella kiinnostunut ja yhtäkkiä hän ghostaa sinut pariksi viikoksi, kunnes taas ilmestyy kuvaan yhtä innokkaana kuin aiemmin. Tämä sykli ei tule koskaan loppumaan, vaan mies katoaa ja ilmestyy omien (mysteeriksi jääneiden) syidensä vuoksi aivan miten sattuu. Välillä saatat kuulla typeriä selityksiä, mutta on parempi näyttää kerralla punaista valoa tälle tyypille!

 4. Liian kiireinen mies
  Tällä miehellä on paljon prioriteetteja, etkä sinä tule ikinä olemaan listan kärjessä. On kaveria, on lätkää, on töitä, on pikkuserkun Ikea-lipaston kokoamista, on naapurin Misse-kissan ristiäisiä – ja lista ei ikinä lopu. Hän ei ole pelkästään liian kiireinen näkemään sinua, vaan hän on myös liian kiireinen vastaamaan tekstareihin tai soittoihin. Jos mies näyttää näin selkeästi, että et ole lähelläkään prioriteettilistan kärkeä, jätä tyyppi saman tien ja poista samalla numero! Ansaitset parempaa!

 5. Peluri
  Monilla naisilla on epärealistinen käsitys siitä, että he voivat kesyttää pelurin. Tämä kunnianhimoinen tavoite kannattaa hylätä lähtökuoppiinsa, sillä voin sanoa tässä sen jo nyt: Ei tule tapahtumaan! Todellisuudessa peluri tulee viemään sinua 6-0, ja tuhlaat kallista aikaasi tyyppiin, jolla ei ole minkäänlaista halua sitoutua yhteen naiseen.

 6. Yöllinen tekstaaja
  Tämä mies tekstaa vain yhdestä syystä: hän halua seksiä. On tärkeää, ettet käsitä hänen aikomuksiaan väärin ja kuvittele orastavaa suhdetta välillenne. Hän ei ole kiinnostunut tietämään sinusta lisää, menemään kanssasi leffaan tai viemään sinua syömään. Häntä kiinnostaa pelkkä seksi, jonka eteen hän toki saattaa vaikuttaa sinusta kiinnostuneelta. Älä kuitenkaan mene lankaan: jos viestit tulevat aina myöhään illalla tai yöllä, ja niiden teemana on aina että voiko hän tulla käymään, kannattaa tyyppi unohtaa saman tien.

 7. Narsisti
  Tätä termiä käytetään nykyisin melko vapaasti, mutta lääketieteellisesti narsisteiksi määritellään vain hyvin pieni prosentuaalinen osuus ihmisistä. Narsisti voi olla aluksi hurmaava ja kieputtaa kenet tahansa sormensa ympärille. Tämä tyyppi on kuitenkin manipuloinnin mestari ja onnistuu aina kääntämään asiat niin, että kaikki on sinun vikasi, eikä mikään ole hänen vikansa. Voi olla vaikeaa tunnistaa narsisti, mutta jossain kohtaa silmät yleensä avautuvat. Tämän tyypin kohdalla kannattaa uskoa ystäviään: jos joku heistä kommentoi miehen käytöstä ja epäilee tätä narsistiksi, ota ystäväsi tosissaan! Tästä tyypistä kannattaa päästä eroon ja äkkiä!

Varoita myös deittailevia ystäviäsi ja jaa artikkeli heille!

Olemme aiemmin kirjoittaneet toksisista parisuhteista, minne tie yllä mainittujen miesten kanssa todennäköisesti veisi. Lue artikkeli täältä!

Lähde: Believe Be Real Be Bold