Nainen jakoi Twitterissä normaaliksi luulevansa suihkutavan – herätti kiivasta keskustelua

Oma suihkuttelu suihkussa voi tuntua normaalilta tavalta, mutta yllättäen toiset voivat tehdä sen eri tavalla.

Näin kävi Mirrorin mukaan Alicelle, joka jakoi Twitterissä tapansa käydä suihkussa. Hän kysyi samalla muilta käyttäjiltä, ​​onko hänen tapansa se normaali tapa. Kysymys herätti yllättäen kiivasta keskustelua.

Onko olemassa oikeaa tai väärää tapaa käydä suihkussa?

Alice luuli oman tapansa olevan normaali tapa, mutta hän taisi olla väärässä, koska sen paljastaminen aiheutti näin paljon keskustelua. Kyse ei ole siitä, että käydäänkö suihkussa aamulla tai illalla, vaan siitä ollaanko suihkussa kasvot vai selkä suihkua päin.

Alice kertoi käyvänsä suihkussa selkä suihkua päin, joten vesi ei suihkua hänen naamalleen. Se kuulosti hänen mielestään parhaimmalta tavalta. Monet kertoivat, että suunta riippuu siitä pesevätkö he suihkukäynnillä hiuksiaan vai pelkkää vartaloaan. Tämä aiheutti toisissa vaan lisää ihmettelyä, koska he eivät tienneet, että joku käy suihkussa pesemättä lainkaan hiuksiaan.

Osa oli sitä mieltä, että kasvoja ei kannata pestä suihkussa lainkaan, joten niitä ei pidä pistää suoraan vettä kohti. Suihkuvesi on suurimmalla osalla heidän mielestään aina liian kuumaa kasvojen iholle. Joku kertoi, että hän ei käy lainkaan suihkun alla, vaan ottaa suihkupään aina käteensä ja suihkuttelee siten itseään, jolloin vesi ei tule koskaan ylhäältä hänen päällensä.

Osa kertoi kääntyilevänsä suihkun aikana. Yllättäen tapoja olikin monenlaisia, josta Alice yllättyi.

Lähde: Mirror


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.