Uuden tutkimuksen mukaan orgasmeja feikataan paljon useammin, kuin luulit.

Kaikki me tiedämme, että joskus saattaa olla mahdotonta laueta, ja saatamme teeskennellä orgasmin. Niin tekevät myös kumppanimme. Oletko joskus miettinyt, kuinka usein oma kumppanisi on teeskennellyt orgasmin ollessasi kanssasi?

Erään uuden Yhdysvalloissa tehdyn tutkimuksen mukaan orgasmeja teeskennellään 17 % seksikerroista. Tutkimuksessa selvisi myös, että keskivertohenkilö feikkaa orgasmin noin neljä kertaa kuussa. Naisten ja miesten välillä on yllättävän pieni ero. Miehet kertoivat feikkaavansa laukeamisensa 16 % kerroista, ja naiset 18 % kerroista.

Kaiken kaikkiaan keskivertonainen feikkaa orgasmin 39 kertaa vuodessa. Moni nainen kokee, että kun orgasmin on kerran feikannut, on sitä enää vaikeaa lopettaa.

Huvittavaa kyllä, sekä miehet että naiset tuntuvat olevan sokeita kumppaninsa feikkiorgasmeille, sillä miehistä 38 % uskoi, ettei kumppani ole koskaan feikannut orgasmia hänen kanssaan, ja naisilla vastaava luku oli huikeat 56 %.

Asiantuntijalla onkin pariskunnille yksi neuvo: puhukaa, puhukaa ja puhukaa! Hyvä seksielämä vaatii läheisyyttä ja sitä, että pystytte kommunikoimaan tarpeistanne toisillenne.

Oletko sinä joskus feikannut orgasmin?

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life / Kuva: We Vibe Toys, Unsplash