Arvostettu parisuhdevalmentaja on nostanut esiin kolme tärkeää seikkaa, joilla uuden parisuhteen menestymismahdollisuuksia voi parantaa.

Uuden suhteen aloittaminen on aina jännittävää ja siinä on omat riskinsä mukana, mutta se ei estä juuri ketään tavoittelemasta rakkautta ja onnellista elämää yhdessä toisen ihmisen kanssa. Jos haluat koettaa varmistaa, että tuore parisuhteesi kestää eikä tulevaisuus tuo tullessaan sydänsuruja, voivat James Allen Hanrahanin neuvot olla tarpeen.

Hanrahan on arvostettu parisuhdevalmentaja, ja alta voit lukea kolme hänen neuvoa, joilla saat uuden suhteen kestämään.

Älä huku fantasiaan

Kun kohtaat ihmisen, jonka kanssa kemiat osuvat yksiin, voi pääsi mennä pyörälle ja mieleen alkaa tulla haavekuvia yhteisestä tulevaisuudesta. Hanrahanin mukaan kemia voi olla niin vahva, ettet pysty ajattelemaan paljon muuta. Tämä on täysin normaalia ja on helppo ajatua tunteen vietäväksi.

Sydänsurujen välttämiseksi on Hanrahanin mukaan tärkeää, ettet ole liikaa fantasian pyörteissä ja varmistat, että rauhassa tutustut toisen todelliseen minään. Hän lisää, että miehillä on tapana aloittaa suhteet nopeasti, mutta on tarpeen ottaa aikaa ja olla realistinen, jos haluaa suhteen kestävän.

Fantasiaan ja kemiaan nojautuminen ei kanna kovin kauas – yleensä kolme kuukautta ja tilanne muuttuu.

Rakenna ystävyys

Kun on kemiaa jonkun kanssa ja kipinät lyövät, saattaa sinulta jäädä huomaamatta, pidätkö todella tästä uudesta ihmisestä elämässäsi. Hanrahan kertoo, että tässä ystävyys puuttuu peliin; se auttaa löytämään tasaiselle maalle.

Jos voit viettää aikaa hänen kanssa tehden erilaisia asioita seksin lisäksi, voit alkaa nähdä, onko välillänne myös ystävyyttä. Hanrahanin mukaan tätä voisi kutsua ”loppujen 23 tunnin täyttämiseksi”, mikä tarkoittaa sitä, että toisen seurassa on hyvä olla yhdessä aamulla, päivällä ja illalla. Toisin sanoen voitte nauttia ajasta yhdessä eikä välillänne ole vain ajoittaisia yhteisiä öitä.

Kohtele häntä kuin perhettä

Hanrahanin mukaan kestävät parisuhteet ovat sellaisten kanssa, ketkä mielletään osaksi perhettä. He voivat olla pitkäaikaisia ystäviä tai todellisia perheenjäseniä.

Kumppanin esitteleminen perheelle sekä ystäville ja sinun esitteleminen hänen perheelle sekä ystäville antaa parisuhteelle kestävyyttä. Eristyksissä teistä kahdesta voi tulla vain säätö, mutta perheen kanssa teistä voi tulla tiimi.

Perhe ja ystävät antavat sinulle avoimuutta sekä havaintoja. Parina luotte sidettä toisiinne jakamalla toisenne ihmisille, jotka ovat läheisimpiä teille, ja samalla se antaa vastuullisuutta.

Hanrahan toteaa, että suurin osa loppuelämän kestävistä parisuhteista rakentuu yhteiselle tavoitteelle. Kun näette toisenne joko perustamassa perheen tai tulevan osaksi perhettä, auttaa se yhteys pääsemään yli vaikeista ajoista.

Tiivistetysti fantasia siis voi laittaa kaiken alulle, mutta kestääkseen tarvitaan muutakin. Hanrahanin mukaan kemia saa kaiken käyntiin, mutta ystävyyssuhde sinun ja kumppanin välillä pitää suhteen elossa.

Ystävyys on perusta, jolta voi rakentaa mitä tahansa. Rakastavaisilla, joilla on sisään rakennettu vetovoima ystävyyteen, pystyvät pitkäkestoisiin parisuhteisiin.

Perhe ja ystävät ovat pitkäkestoisimpia ihmissuhteita, joita sinulla on. Kun otatte ne osaksi elämäänne parina, luotte jotain, jolla on vahva pohja ja joka on tehty kestämään.

Lähde: Your Tango