Pienillä teoilla voi osoittaa ja kertoa kumppanilleen, että välittää hänestä.

Haluatko ilahduttaa ja miellyttää miestäsi, mutta ideat ovat hieman hukassa? Lue alla olevat vinkit ja poimi sieltä mieleisesi tai jatkojalosta ideoita oman näköisiksi.

Vinkkejä miehen miellyttämiseksi:

1. Osta kynttilöitä

Mies ei välttämättä kehtaa ostaa kynttilöitä, etenkää hajustettuja sellaisia, itse itselleen, mutta voi haluta niistä piristystä (ja parempaa tuoksua) kotiinsa, joten niiden ostaminen hänen puolesta on helppo tapa ilahduttaa miestä.

2. Kerro mitä ajattelet

Arvuuttelu on tympeää ja kukaan ei osaa lukea toisten ajatuksia. Siksi kannattaa kertoa suoraan, mitä mielessä liikkuu.

3. Pese hänen autonsa

Tätä ei tarvitse tehä elokuvista ja musiikkivideoista nähdyllä tavalla, eli bikineissä. Säästä mieheltä reissu pesulaan ja pese auto itse tai käytä se pestävänä.

4. Tilaa pizza

Kaikki rakastavat pizzaa ja se on helppo tapa saada miehen (tai naisen) huomio.

5. Pelaa videopelejä hänen kanssaan

Stereotypian mukaisesti miehet pitävät videopelien pelaamisesta ja naiset eivät. Ilahduttaakseen miestään kannattaakin siis joskus itse ehdottaa jonkin pelin pelaamista.

6. Käy urheiluottelussa tai katso sitä kotona

Monet miehet seuraavat jotain urheilulajia. Vie miehesi katsomaan jääkiekkoa, jalkapalloa, pesäpalloa tai mitä tahansa muuta lajia, josta hän pitää tai jos urheilua tulee televisiosta, katso sitä hänen seuranaan.

7. Katso elokuva, josta et välitä, mutta josta hän pitää

Jos mies puhuu haluavansa katsoa jonkun tietyn elokuvan, mutta aihe ei sinua kiinnostaa, kannattaa sille silti antaa mahdollisuus. Eihän sitä koskaan tiedä, minkälaiseksi mestariteokseksi elokuva lopulta paljastuu.

8. Vie hänet kalastamaan

Monien mielestä kalastaminen on tylsää, mutta on myös miehiä, jotka siitä pitävät ja varmasti ilahtuvat, jos nainen ehdottaa kalastusreissua.

9. Aloita tv-sarja hänen kanssaan

Jokaisella parilla pitäisi olla ainakin yksi tv-sarja, jota seurata yhdessä.

10. Keitä aamukahvia ja tuo se sänkyyn

Tai miksei vaikka koko aamiainen sänkyyn, ilman sen kummempaa syytä.

Lue lisää vinkkejä Cosmopolitanin sivuilta.