Näillä vinkeillä pääset eroon miehestä, josta et ole kiinnostunut.

Oletko löytänyt rinnallesi roikkujan, josta et pääse eroon millään? Onko hän riesanasi aina ärsytyykseen saakka, vaikka olet sanonut hänelle, ettet ole kiinnostunut hänestä? Vai onko kumppanisistasi tullut rasittava, etkä enää jaksaisi häntä? Listasimme vanhat opit klassikkoleffasta ”Kuinka hukata kundi 10 päivässä”, jonka päätähtinä nähtiin milleniumin alkupuolella ihanat Kate Hudson ja Matthew McConaughey.

Kuten leffa opastaa, toisen osapuolen kiinnostuksen voi saada parisuhteessa laskemaan tietynlaisilla asiattomilla ja törkeilläkin teoilla ja eleillä. Jos eroaminen ei lähtökohtaisesti onnistu yhdessä keskustellen ja asiasta päättäen, voi tämänkaltaisista neuvoista olla apua.

Näin onnistut hukkaamaan kundin:

1. Pääse hänestä eroon epäsuorin keinoin.

Älä koskaan sano ”minä rakastan sinua”, ”kiitos” tai ”ole hyvä”. Älä näytä hänelle, että arvostat häntä millään merkityksellä tavalla. Älä huomioi mitään mukavaa tekoa, minkä hän tekee. Miehet haluavat tulla huomioiduiksi tyttöystäviensä taholta, joten se, että jätät hänet vaille huomiotasi, saa hänet suuntaamaan katseensa muualle.

2. Välttele hänen puheluitaan, sähköpostejaan tai pikaviestejään.

Kun hän yrittää ottaa sinuun yhteyttä, ole vaikeasti tavoitettavissa. Kun katkaiset yhteydenpidon ja kommunikaation hänen kanssaan, katkaiset myös omalta osaltasi suhteenne.

3. Kun olet hänen kanssaan tekemisissä, älä puhu hänelle mitään.

Kun olet huoneessa, jossa hänkin on, käy mielenkiintoisia keskusteluita muiden ihmisten kanssa, mutta älä osallista häntä keskusteluun. Tämä toimii hienovaraisena vihjeenä hänelle siitä, ettet ole kiinnostunut hänestä.

4. Pidä hauskaa muiden ihmisten kanssa.

Näe työkavereitasi, pomoasi, ystäviäsi, perhettä ja tuttaviasi. Jos annat hänelle sen vaikutelman, että muut ihmiset, paitsi hän, tekevät sinut onnelliseksi, hän varmasti ymmärtää yskän.

5. Älä anna hänelle aikaasi.

Toimivassa parisuhteessa molemmat osapuolet antavat aikaansa toisilleen, koska he pitävät toisesta ja saavat tyydytystä siitä, että ovat yhdessä. Jos haluat hukata hänet, toimi juuri päinvastoin.

6. Unohda kaikki, mitä tiedät hygieniasta.

Älä käy suihkussa, kun olet hänen kanssaan. Haise mieluusti pahalta. Älä ajele tai vahaa paikkojasi.

7. Vältä fyysistä läheisyyttä.

Toimi toimii parhaiten, jos olet aiemmin ollut hänen kanssaan läheinen. Mies kaipaa fyysistä läheisyyttä, joten pidä hänet etäällä.

8. Kerro hänelle suoraan, mistä asioista et pidä hänessä.

Jos hän pitää lempipaitaansa päällä perjantai-iltana, kerro, ettei se enää näytä hyvältä hänen päällään. Kerro, ettet ikinä pitänyt hänen hajuvedestään alkujaankaan. Pyydä häntä hankkimaan miehekkäämpi auto. Kun pyydät häntä muuttumaan, saat hänet katoamaan elämästäsi alta aikayksikön.

9. Ole jatkuvasti sarkastinen.

Lauo sarkastisia kommentteja. Hän alkaa pian ajattelemaan, että olet muuttunut – ja tämä muutos on tapahtunut huonompaan suuntaan.

10. Haasta jatkuvasti riittaa ja anna hänen ymmärtää aloittaneensa ne.

Valita pienistä asioista ja riitele hänen kanssaan niistä. Sano jotakin loukkaavaa ja törkeää. Sitten syyllistä häntä perään.

11. Flirttaile muiden miesten kanssa hänen edessään.

Tätä miehet eivät voi sietää. Anna hänen kokea muut miehet uhkana.

12. Nolaa hänet julkisesti.

Ihmiset vihaavat sitä, kun joku häpäisee heidät julkisesti. Vielä pahemman tilanteesta tekee se, jos loukkaava osapuoli on henkilö, kenen tulisi pitää heidän puoliaan.

13. Ala vaatimaan asioita, joita et ole ennen vaatinut.

Ole varsinainen prinsessa. Tämä saa hänet hermoromahduksen partaalle.

Lähde: Wikihow