Epäiletkö miehesi olevan uskoton? Testaa se näillä keinoilla!

Onko mielessäsi herännyt epäilys siitä, että puolisosi saattaa pettää sinua?

Vaistosi saattaa kertoo sinulle jotain, mitä et ole vielä valmis kuulemaan. Kun kyse on uskottomuudesta, ja epäilyillesi tuntuu olevan perusteita, kannattaa toimia nopeasti. Hyvinvoinnillesi on tärkeää, että saat epäilyillesi vastauksen.

Hyvä uutinen on se, että on olemassa useita keinoja saada hänet kiinni pettämisestä. Ne eivät kaikki ole tyylikkäitä tapoja, mutta jos tarvitset pitäviä todisteita eikä sinua haittaa loukata hänen yksityisyyttään saadaksesi niitä, tässä on 8 tapaa saada hänet kiinni pettämisestä.

  1. Käytä GPS paikanninta ja selvitä hänen puhelimensa sijainti, jos epäilet häntä. Näet aina, missä hän liikkuu ja kertooko hän sinulle totuuden.
  2. Tarkista hänen taskunsa, sillä niihin on voinut jäädä paljastavia kuitteja tai vaikkapa hiusklipsi, joka ei ole sinun.
  3. Haistele häntä, sillä toisen naisen haju saattaa käydä ilmi hänen vaatteistaan.
  4. Pidä silmällä yleisimpiä merkkejä. Piilotteleeko hän puhelintaan, viettääkö hän paljon enemmän aikaa netissä, onko hänellä yhtäkkiä jatkuvasti ylitöitä tai onko hän alkanut treenaamaan?
  5. Jos haluat panostaa kunnolla, hanki makkariinne pieni videokamera, ja piilota se jonnekin. Jos hän tuo jonkun muun kotiin, saat hänet kiinni housut kintuissa – kirjaimellisesti!
  6. Tee yllätysvisiitti hänen työpaikalleen tai palaa kotiin aiemmin kuin olit suunnitellut. Saatat saada hänet kiinni jostain, mitä hänen ei pitäisi tehdä.
  7. Onko hän muuttanut yllättäen kaikki salasanansa puhelimelleen tai koneelleen? Se ei ole hyvä merkki.
  8. Jos mikään muu ei tunnu toimivan: kysy häneltä suoraan! Pystyt kyllä päättelemään hänen vastauksestaan, valehteleeko hän sinulle vai onko hän rehellinen.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: All Women’s Talk