Tuntuuko siltä, että odotat ja odotat, mutta hän ei koskaan tule elämääsi? Nämä merkit osoittavat, että universumi on tuomassa hänet luoksesi!

Usein tuntuu siltä, että kun jotain odottaa kovasti, ei odotettu asia koskaan tapahdu. Näin voi olla myös sielunkumppanin suhteen. Joskus kyseinen henkilö on jo saattanut ilmaantua elämääsi, mutta ei vielä siinä roolissa, missä hän lopulta tulee elämässäsi olemaan.

Universumi kuitenkin vetelee naruista kaiken aikaa, ja kun aika lopulta koittaa, on universumilla tapoja kertoa sinulle, että olet kohtaamassa sielunkumppanisi.

Jos olet kokenut seuraavia merkkejä, on sielunkumppanisi tulossa elämääsi!

 1. Sinulla on erityisiä unia
  Unet ovat yksi selkeimpiä merkkejä siitä, että sielunkumppanisi lähestyy. Unet voivat olla hyvin selkeitä tai sitten todella monimutkaisia. Saatat esimerkiksi nähdä sielunkumppanisi kasvot unessa, tai uni saattaa valmistaa sinua siihen, miten tapaat sielunkumppanisi, ja miten sinun tulee valmistautua tapaamiseen.

 2. Näet enkelinumeroita joka puolella
  Kiinnitätkö huomiota auton rekisterikilpeen, jossa lukee numero 111? Tai pysähdytkö kirjaa lukiessasi sivulle 111? Toistuvat peräkkäiset numerosarjat, eli niin kutsutut enkelinumerot voivat olla selvä merkki siitä, että nyt jotain hyvää on tapahtumassa! Kiinnitä huomiota siihen, missä tilanteissa ja kenen seurassa nämä numerot ilmaantuvat!

 3. Olet toipunut vanhasta sydänsurusta
  Oletko huomannut, että haavasi ovat vihdoin alkaneet parantua, elämääsi virtaa uutta energiaa ja aistit uusia mahdollisuuksia ympärilläsi? Näin universumi valmistaa sinut jotain parempaa varten, ja nyt olet vihdoin valmis siihen!

 4. Olet luopumassa rakkauden löytämisen toivosta
  Oletko huomannut, että olet jo luopumassa toivosta, etkä enää usko löytäväsi uutta rakkautta? Tällaisina hetkinä universumi alkaa toimia täydellä teholla, ja juuri ennen, kun olet luopumassa toivosta, universumi palkitsee odotuksesi uudella upealla ihmisellä!

 5. Olet poissa mukavuusalueeltasi
  Oletko aloittamassa uuden työn, uuden harrastuksen tai lähdössä vaikkapa yksin reissuun? Jos sinulla on olo, että olet poistumassa mukavuusalueeltasi, mutta sinulla on vahva tarve tehdä se, on kyse todennäköisesti intuitiosta. Universumi suorastaan vetää sinut epämukavuusalueellesi, ja auttaa sinua tapaamaan sielunkumppanisi!

 6. Koet déjà vu -kokemuksen
  Jos koet hetkellisesti, että elät jonkin hetken tai kokemuksen uudelleen, vaikka tiedät, ettet ole koskaan kokenut tätä samaa asiaa ennen, voi se merkitä, että universumi on tuomassa sielunkumppaniasi luoksesi. Kiinnitä huomiota siihen, missä olet ja mitä teet. Jos vieressäsi seisoo joku, saattaa hän olla siinä aivan erityisestä syystä!

 7. Olet oppinut rakastamaan itseäsi
  Oletko oppinut rakastamaan itseäsi uudella tavalla ja hyväksymään itsesi kaikkine puutteinesi sellaisena kuin olet? Universumikin huomaa sen, ja palkitsee sinut uudella ihmisellä elämässäsi! Tehtäväsi voi myös olla auttaa tätä ihmistä etenemään omalla polullaan, ja oppimaan rakastamaan itseään yhtä ehdottomasti, kuin sinä olet oppinut rakastamaan itseäsi.

 8. Olet kokenut silmiä avaavan hetken
  Oletko kokenut viime aikoina jonkinlaisen ahaa-elämyksen? Kenties olet oppinut päästämään irti addiktoivista mutta epäterveellisistä ihmisistä ja parisuhteista, ja oppinut näkemään asiat aivan uudella tavalla. Nyt olet universumin mielestä valmis uusille ihmisille ja kokemuksille, ja osata myös nauttia niistä!

Oletko sinä kokenut jotain edellisistä merkeistä?

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Idea Pod / Kuva: Ryan Holloway, Unsplash