Muotoiletko itse kulmakarvojasi? Näin helposti selvität kulmillesi parhaiten sopivan muodon

Kulmakarvojen muotoilu voi olla toisinaan melkoista säätämistä kaaren kulman määrittelyn, nyppimisen ja siistimisen kera.

Itsellesi parhaiten sopivan muodon voi kuitenkin selvittää myös helposti. Meikkitaiteilija ja Book Your Lookin perustaja Laramie kertoi Good Housekeepingille vinkkinsä, miten löydät parhaiten sinulle sopivan pituuden ja kaaren muodon.

”Pidä kynää sieraimesi vieressä ja osoita se suoraan kohti hiusrajaasi. Tästä kohdalta kulmakarvojen pitäisi alkaa. Sen jälkeen laita kynä vinottain sierainta vasten kohti silmäsi ulkonurkkaa – näillä main kulmakarvan pitäisi loppua”, Laramie neuvoo.

Jos kulmakarvasi menevät silmien ulkonurkkia pidemmälle, älä murehdi niiden pituuden muuttamista. Laramie ei suosittele nyppimään kulmakarvoja niiden pituuden lyhentämiseksi.

Hänen mukaan parempi tapa on jättää ne paikoilleen ja jättää kulmien täyttö väliin loppupään osalta, jotta lopputulos ei ole liian yliampuva. Jos taas haluat pidentää kulmiasi, ota kulmakynä tai ohut kulmasivellin ja piirrä kulmat pidemmäksi.

”Käytä ohuita, kevyitä ja lyhyitä vetoja, jotta viivat vaikuttavat karvoilta sen sijaan, että tekisit yhden viivan ja häivyttäisit sitä”, Laramie neuvoo.

Näin löydät kaaren korkeimman kohdan paikan

Kulmien kaaren määrittelyä varten Laramie suosittelee laittamaan kynän sieraimen viereen noin 45 asteen kulmassa pupillin ja kulmakarvan yli.

”Kaaren korkeimman kohdan pitäisi olla juuri sen kohdan ulkopuolella, missä kynä kohtaa kulmakarvasi”, Laramie neuvoo.

Älä murehdi terävän kaaren ja pyöreämmän välillä, sllä kulmakarvojesi luonnollinen muoto on kuin ääriviivat, joita seurata.

Katso vielä täältä ohjeistava kuva siihen, miten kynää pitäisi asetella kulman suhteen.

Lähde: Good Housekeeping


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.