Drinkkejä voi harvoin sanoa terveellisiksi, mutta nämä seitsemän drinkkiohjetta sisältävät myös terveellisiä aineksia.

Näihin drinkkisekoituksiin tulee mukaan myös alkoholia, mutta sen lisäksi myös monenlaisia terveellisiä aineksia. Ohjeet ovat todella erikoisia, joita et ehkä ole vielä kokeillut. Kun tarjoat niitä seuraavissa juhlissasi tai vieraillesi, jotka ovat tulleet luoksesi viettämään iltaa, tulet hurmaamaan heidät näillä drinkeillä.

1. Ensimmäisessä ohjeessa tehdään margaritoja, jotka saavat vihreän värinsä avokadoista ja jalapenoista. Ennen kuin tämä meksikolaistyylinen drinkki kaadetaan lasiin, koristellaan lasin reunat murskatuilla tortillachipseillä.

2. Seuraavassa drinkkiohjeessa käytetään paljon tuoretta ananasta sekä aromikkaita punaisia päärynöitä. Varmasti myös vihreät päärynät käyvät, jos punaisia ei löydy kaupasta. Tämä ohje toimii hyvin myös alkoholittomana versiona.

3. Kolmas drinkkiohje on väriä vaihtava mojito. Siinä pakastetaan esimerkiksi punakaalimehua jääkuutioiksi, jotka murskataan lasiin ennen kuin lasiin pistetään rommia ja loput punakaalimehusta, jota ei ole jäädytetty. Väri vaihtuu juoman lämmetessä hauskalla tavalla.

4. Neljännessä drinkkiherkussa käytetään tuoreita vadelmia sekä jonkinlaista sorbetin ja jäätelön välimuotoa sekä limsaa, hedelmämehua, vodkaa, ginger alea ja samppanjaa. Tuloksena on kunnolla kuohuva todella herkulliselta näyttävä drinkki.

5. Viidennessä ohjeessa käytetään kurkkua ja mintun lehtiä. Tuloksena on raikkaalta näyttävä hennon vihreä ja jäinen drinkki.  

6. Kuudes ohje sisältää karhunvatukkaa, mintun lehtiä, limeä sekä tequilaa. Kun sekaan lisätään lopuksi vielä inkivääriolutta sekä soodavettä, on juoma jo valmis, ja sillä voi täyttää lasit.

7. Viimeisestä ohjeesta tulee mieleen auringonpaiste. Tässä drinkissä käytetään vodkaa, appelsiinimehua ja hiilihapotettua vettä, jotka sekoitetaan. Sekaan laitetaan myös toinen seos, jossa on kirsikkamehua sekä monenlaisia marjoja. Kun nämä keltainen ja punainen juoma seikoittuvat lasissa, näyttää se ihan auringolta ja kesältä.

Katso nämä ohjeet myös tästä alta löytyvästä videosta, jonka saat auki myös tästä.