Kulmakarvasi voivat kertoa sinusta enemmän kuin osasit olettaa.

Sanotaan, että silmät ovat sielun peili, joten näin ollen kulmakarvat ovat kehykset. Ne myös voivat kertoa yllättävän paljon siitä, millainen olet ihmisenä.

Kasvojen lukemisen ja feng shuin asiantuntija Priya Sher uskoo, että toisesta ihmisestä voi oppia kaiken, mitä tarvitsee tietää, vain katsomalla häntä.

”Kasvojen jokainen osa heijastaa eri ikää, parisuhdetta, elämänvaihetta ja elintä kehossa. Kulmakarvat heijastavat sydäntä, seksuaalista energiaa, suhdetta kumppaniin, suhdetta sisaruksiin sekä voimaa, uraa ja työskentelytapaa”, Sher selitti Marie Claire -lehdelle.

Sher kertoi lehdelle, minkälaisia tulkintoja ihmisestä voi tehdä hänen kulmakarvojensa muodon, koostumuksen ja tiheyden perusteella.

Jos kulmakarvat ovat…

– kaarevat, on henkilö luova.

– suorat, on henkilö itsevarma ja jos naisella on suorat kulmakarvat, hän voi olla melko maskuliininen.

– kulmikkaat, on henkilö herkkä ja yksityinen, mutta tällaiset omaavat naiset voivat olla itsepäisiä.

– tuuheat, kertovat ne maskuliinisuudesta ja siitä, että naisen kehossa on paljon mieshormoneja. Jos karva on kiiltävä, se heijastaa yksilöä, jolla on paljon seksuaalista energiaa.

– ohuet, on henkilö feminiininen, hellä persoonaltaan.

– liian korkealla, on henkilö unelmoija ja haaveilija.

– alhaalla, katsoo henkilöä kaikkea liian varovaisesti ja hänellä ei usein ole aikaa muille.

Vasen kulma vastaan oikea kulma

Sherin mukaan kulmien sijoittuminen toistensa suhteen kertoo kontrollista parisuhteissa. Jos naisen oikea kulma on korkeampi, on hän kontrolloiva ja jos miehen vasen on korkeampi, on hän kontrolloiva.

Kulmakarvojen karvat

”Jos ne ovat pehmeät ja kiiltävät, on seksuaalinen energia silloin hyvä. Jos ne ovat karheat ja kiillottomat, on seksuaalinen energia laskussa”, Sher kertoi.

Lähde: Marie Claire