Seuraavan matkakohteen valintaa tehdessä voi turvautua tähtien apuun.

Jos mielesi halajaa maailmalle, mutta kiinnostavien matkakohteiden lista on niin pitkä, että seuraavan kohteen valitseminen on vaikeaa, voit turvautua tähtien apuun. Popsugar kertoo, että horoskooppimerkkisi voi määritellä matkakohteita, jotka sopivat sinulle kuin nenä päähän.

Astrologi Joshua MacGuire paljasti Popsugarin haastattelussa jokaiselle tähtimerkille sopivan seuraavan matkakohteen. Lue alta, mitä hän suosittelee juuri sinun horoskooppimerkillesi!

Oinas: Lontoo

Menevä ja helposti tylsistyvä oinas viihtyy Lontoossa, sillä siellä on paljon tehtävää ja nähtävää.

”Nähtävyydete, yöelämä, näytelmät ja show’t, kaupat, oinas pysyy niiden kanssa kiireisenä. Lisäksi metro ja englantilaiset ylipäänsä ovat todella tehokkaita ja nopeita, mikä lupaa hyvää kärsimättömälle oinaalle, jolla on paikkoja nähtävänä ja koettavana”, MacGuire selitti.

Härkä: Rooma

MacGuiren mukaan härkä rakastaisi lomaa Roomassa.

”Ruoka ja muoti on mahtavaa, mutta sen lisäksi Venuksen hallitsema härkä arvostaa sitä, miten italialaiset kunnioittavat naisia”, hän sanoi.

Härkä on myös ruoan ystävä, joten Roomassa riittää pitsaa ja pastaa herkuteltavaksi.

Kaksoset: Barcelona

Kaksoset nauttivat lyhyen matkan matkustelusta ja Barcelonassa ollessaan hän voi tehdä paljon päiväreissuja lähellä oleviin kaupunkeihin.

”Rannat, viinitilat, mahtava arkkitehtuuri ja museot, Barcelonassa on paljon ärsykkeitä pitääkseen kaksoset touhun parissa, tasapainottaen liikkeellä olon ja levon”, MacGuire kertoi.

Rapu: Martha’s Vineyard

Cape Codin etelärannikolla Yhdysvalloissa sijaitseva saari sopii ravulle ja MacGuiren mukaan tämä kokee olonsa kotoisaksi Martha’s Vineyardilla.

”Maailmanluokan rannat, kulttuuriset tapahtumat, tuore kala sekä vihannekset ja hedelmät, niiden myötä Martha’s Vineyard on täydellinen paikka ravulle liikkua omaan tahtiin, tehdä niin paljon tai vähän kuin itse haluaa”, astrologi selitti.

Saari on myös todella rentouttava ja kaunis, joten loma todella tuntuu lomalta.

Leijona: Tahiti

”Auringon hallitsema tähtimerkki rakastaa kesäistä säätä, upeita rantoja ja rentoa tunnelmaa Tahitilla”, MacGuire totesi.

Jos leijona ei ole surfaamassa, snorklaamassa tai laitesukeltamassa, nauttii hän museoista, golfista, shoppailusta ja ruokavaihtoehdoista, mitä Tahiti tarjoaa. Tämä Tyynellämerellä sijaitseva Ranskan Polynesian suurin saari on paratiisi.

Neitsyt: Napa Valley

Napa Valleyssa on paljon tekemistä, mutta verkkainen tahti tekee siitä sopivan neitsyelle.

”Luonnon ystävinä neitsyt nauttii vuoristopoluista, pyöräilystä ja vaeltamisesta. Gourmet-maun omaavalle neitsyelle suurin koettelemus on valita mahtavista ravintoloista omansa”, MacGuire kertoi.

Napa Valleyssa on myös spa-kylpylöitä, joissa neitsyt saa ravita sensitiivistä itseään.

Vaaka: Pariisi

Valojen kaupunki on luultavasti maailman romanttisin paikka ja vaaka todella rakastaa romantiikkaa.

”Intellektuellina hän ihastuu museoihin ja shoppailun ystävinä kaikki putiikit ovat hänen mieleensä. Esteetikkona hän nauttii kaupungin nähtävyyksien valokuvaamisesta”, astrologi selitti.

Skorpioni: Amsterdam

”Skorpioni hallitsee seksiä ja Amsterdam on yksi maailman kutkuttavimmista paikoista, jo vain energialtaan”, MacGuire sanoi.

Jos seksimuseot, uskaliaat teatterinäytökset ja tirkistysesitykset eivät ole mieleen, saa skorpioni mahtavasta arkkitehtuurista, maisemista, kulttuurista ja ruoasta loman, jota hän ei heti unohda.

Jousimies: New Orleans

Rennoimmalle tähtimerkille sopii matka letkeään kaupunkiin. Vaikka hän ei matkustaisi sinne Mardi Grasin aikaan, pitää ranskalaisen korttelin ja Bourbon Streetin kuhiseva yöelämä hänet bilefiiliksessä.

”Kaikki ovat niin ystävällisiä – jousimies nauttii puhumisesta ja neworleansilaiset vastaavat tähän haasteeseen. New Orleans on kulttuurien sekoittumispaikka, joka pitää jousimiehen haltioissaan”, MacGuire totesi.

Kauris: Aspen

”Huippuravintolat, tyylikkäät putiikit ja upeat vuoristohuiput saavat Aspenin tuntumaan kodilta kauriille”, astrologi kuvaili.

MacGuiren mukaan kauris nauttii salaa after ski -juhlista houkutuksineen, jotka saavat Hollywoodin gaalat vaikuttamaan unettavilta.

Vesimies: Berliini

”Merkki, joka nauttii shokeerata, jää jalkoihin dekadentissa Berliinissä – siellä on paljon klubeja, joissa vesimieskin punastuu”, MacGuire kertoi.

Villin yöelämän lisäksi Berliinin historia tekee siitä kiehtovan paikan nähtävyyksien katselua ajatellen, mikä pitää intellektuellin vesimiehen stimuloituna.

”Galleriat, museot, eläintarha, pyöräretket – jopa 125-metrin hypyt katolta – pitävät takuulla tylsyyden loitolla tähtimerkkien villikolta”, MacGuire jatkoi.

Kalat: Adirondack

Tämä vuoristo New Yorkin osavaltion pohjoisosissa sopii kaloille.

”Rajoja hajottava merkki nauttii vuoriston rajattomasta luonnonmukaisuudesta. Ei puistomaksuja, ei portteja… vain rajattomuutta, joka puhuttelee kalojen sielua”, MacGuire sanoi.

Kalat voi vaeltaa, telttailla tähtien alla ja nauttia turmeltumattomista järvistä.

Mitä pidät sinulle sopivimmasta matkakohteesta? Kerro mietteesi kommenteissa!

Lähde: Popsugar