Nainen voi aloittaa suhteen sellaisen miehen kanssa, joka ei ole oikeasti hänen mieleensä. Mutta miksi näin tehdään?

On vaikea löytää naista, joka olisi täysin onnellinen ja tyytyväinen ulkonäköönsä ja vartaloonsa. Vai oletko eri mieltä? Monet naiset perustavat itseluottamuksensa miesten mielipiteisiin, riippumatta siitä, kiinnittääkö mies naiseen edes kunnolla huomiota. Jos kiinnittää, niin se vasta tuntuukin hyvältä, jos mies vielä laukoo kohteliaisuuksia ja flirttailee. Silloin naisesta tuntuu, että on hän kaunis ja haluttu ja kaikki epävarmuuteen liittyvät asiat katoavat ainakin hetkeksi.

Nyt onkin hyvä hetki kertoa, että mitkä ovat ne kaksi yleisintä syytä, miksi naiset päätyvät suhteeseen miehen kanssa, vaikka mies ei tuntuisi siltä oikealta.

1. Nainen pelkää, että uuden miehen löytäminen veisi liikaa aikaa

Kun nainen tapaa miehen, joka tuntee kaikki naisessa oleva puutteet, on tavannut naisen kaikki ystävät ja haluaa edelleenkin naisen kanssa suhteen, tuntuu se helpolta. Jos mies ei enää etsi aktiivisesti ketään muuta ja pitää naisesta, voi nainen ajatella, että tuollaista sitoutumista on vaikea saavuttaa muiden kanssa.

Nainen voi miettiä, että mitkä mahdollisuudet ovat löytää joku muu, joka rakastaisi häntä ja haluaisi häntä samalla tavalla kuin tuo mies, joka ei kuitenkaan viehätä naista ihan täydellisesti. Nainen pysyy siksi suhteessa, koska hän pelkää, että uuden miehen löytäminen kestäisi liian kauan.

2. Nainen pelkää jäävänsä kokonaan yksin

Monet naiset eivät halua elää yksin. Jotkut eivät halua kokea sellaisesta hetkeäkään, joten heillä tulee helposti ajauduttua suhteeseen mukavan ja miellyttävän miehen kanssa, joka ei kuitenkaan tunnu olevan naiselle täydellinen mies. Tällaisessa suhteessa kuluu vain turhaa aikaa, eikä se ole miehellekään reilua. Mitäs jos se oikea löytyy, niin tilanne on tälle miehelle kamala.

Olisi parempi olla pelkäämättä yksinäisyyttä ja etsiä mies, joka on täydellinen.

Lähde: Yourtango