Älykäs nainen voi vaikuttaa joidenkin miesten mielestä hiukan pelottavalta.

Se, että nainen on pelottava, voi olla yksi syy, miksi nainen ei löydä rakkautta. On monta muutakin syytä, miksi rakkauden löytäminen on juuri älykkäälle naiselle vaikeaa. Tässä alla on viisi sellaista.

1. Analyyttisyys

Älykäs nainen on liian tietoinen siitä, että puoliso on muutakin kuin vain seksikumppani. Se on ihan hyvä asia, että osaa punnita ensin monta asiaa, ennen kuin aloittaa suhteen.

2. Tieto siitä, että on parempi olla yksin kuin väärän kumppanin kanssa

Tämäkin on hyvä asia, että tietää että on parempi pysyä sinkkuna kuin aloittaa suhde väärän kumppanin kanssa. Moni silti tekee niin ja eroonhan se yleensä johtaa jossakin vaiheessa. Kun on älykäs nainen, ei hukkaa tällä tavalla vuosia elämästään hukkaan.

3. Tieto siitä, että suhteet loppuvat usein jossakin vaiheessa

Kuten edellisessä kohdassa jo oli, niin monet suhteet päätyvät lopulta eroon. Älykäs nainen osaa varautua siihen ja siksi heidän on vaikea edes aloittaa suhdetta.

4. Miehet pitävät älykästä naista pelottavana

Tästä mainittiin jo alussa, että älykäs nainen voi pelottaa miehiä. Sekin voi pelottaa miehiä, jos nainen on jossakin asiassa miestä parempi.

5. Tajuaa suojautua

Älykäs ihminen osaa suojautua. Se koskee myös esimerkiksi treffeille lähtöä. Älykäs saattaa perua treffit herkästi, jos jokin ei tunnu olevan täysin kohdallaan. He ovat varovaisia, joten treffit jäävät usein pitämättä.

Lähde: Yourtango