Seitsemän miestä paljastaa asiat, jotka ovat saaneet heidät haluamaan eroon treffikumppanistaan saman tien.

Ensimmäiset treffit eivät aina mene ihan putkeen, ja aina osapuolten välillä ei vain yksinkertaisesti kipinöi tarpeeksi, jotta ensimmäisiä treffejä seuraisivat toiset treffit.

On kuitenkin olemassa asioita, jotka ovat saaneet miehet haluamaan juosta pakoon jo ensimmäisten treffien aikana.

Seitsemän miestä kertoo, mitkä asiat naisessa ovat olleet niin puistattavia, että ensimmäiset treffit eivät ole loppuneet sekuntiakaan liian aikaisin.

  1. Nainen ei suostu maistamaan mitään uutta tai syömään itselleen tuntemattomassa ravintolassa. Ainoastaan ennestään tutut ruuat kuten pizza, pasta ja caesar-salaatti käyvät.

  2. Nainen tuomitsee miehen ruokatilauksen ja pitää luennon siitä, kuinka huono valinta pihvi on sekä ympäristön, että terveyden kannalta. Kiitos, en tarvitse luentoa treffeilläni!

  3. Nainen oli juuri lopettanut paaston, ja ahmi ruokaa kaksin käsin, eikä edes ehtinyt syömiseltään keskustelemaan. Kun oma lautanen oli syöty tyhjäksi, oli miehen lautasen vuoro.

  4. Nainen kertoi heti ensimmäisillä treffeillä, että pitää siitä, että mies tilaa hänen puolestaan. Tämä ei siis tarkoittanut pelkästään sitä, että mies ilmoittaa tilauksen tarjoilijalle, vaan sitä, että mies myös valitsee naisen ruuan hänen puolestaan. Siis ensimmäisillä treffeillä, haloo! Mistä minä tiedän, mitä sinä haluat syödä?

  5. Nainen kertoo olevansa nälkäinen, mutta vain pyörittelee ruokaa lautaselleen ja maistaa siitä murto-osan. Ärsyttävää, että maksan ruoasta, joka jää lopulta vaan lojumaan kylmänä lautaselle.

  6. Nainen mässyttää ruokaansa suu auki ja niin kovaäänisesti, että se luuluu naapuriravintolaan asti. Jos olet yli 4-vuotias, sinun pitäisi osata syödä suu kiinni.

  7. Nainen kuittaili jatkuvasti tarjoilijalle ja oli ylimielinen idiootti. Nolotti olla samassa seurassa hänen kanssaan.

Jos sinulla on treffit ravintolassa miehen kanssa, kannattaakin ehkä vilkaista edellä mainitut kohdat läpi. Pääsette näin todennäköisemmin myös toisille treffeille.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Your Tango